INNBRUDDSBESKYTTENDE GLASS

Hærverkssikring – Innbruddssikring – Personvern

hammerglass fastighet sakerhetsfonster 1300x150-8

Innbruddssikre vinduer & dører

Hammerglass er den nye generasjonen av uknuselig glass i nanobehandlet polykarbonat, og er en praktisk beskyttelse i alle miljøer med risiko for glassknusing, innbrudd eller hærverk: Butikker, kjøpesentre, offentlige lokaler, kommunale bygninger, skoler, idrettshaller, politistasjoner, kontorer og industribygg - men også i eneboliger og leiligheter. Å forhindre innbrudd dreier seg om å kjøpe seg tid. Hvis tyven opplever at det tar for lang tid å bryte seg inn, avbrytes ofte innbruddsforsøket. Det svakeste punktet i de fleste eiendommer er ofte vinduer og dører med glassruter. Hvis disse rutene byttes ut med uknuselige Hammerglass-ruter, gir det en reell bedring av innbruddssikkerheten. Det er ikke noe så trøstesløst som å bytte ut en vandalisert eller knust glassrute, for så å få samme ruten knust igjen etter et par uker. Stadig bytte av glass i utsatte miljøer koster store summer. Et bytte av eksisterende glassruter til Hammerglass er rimelig i forhold til det innbrudd eller vandalisme koster av penger, tid og ikke minst tanken på at noen har vært i hjemmet ditt eller på kontoret. Med nybygg eller tilbygg blir ekstrakostnadene for å bestille vinduer med Hammerglass-ruter marginale.

Aldri mer en knust rute!

En 8 mm Hammerglass-rute er like sterk og holdbar som 24 mm laminert glass (panserglas), et fastboltet gitter eller en rullesjalusi sertifisert i beskyttelsesklasse B3. Det er umulig å sparke i stykker en Hammerglass-rute, et balltre har ingen virkning -og heller ikke en stein som kastes med full kraft kan knuse ruten. Hammerglass gir dermed fullgod beskyttelse mot innbrudd og vandalisme, og fungerer til og med som personvern mot f.eks. innkastede objekter og eksplosjoner. Hammerglass er sertifisert i beskyttelsesklasse P8B, som tilsvarer den høyeste beskyttelsesklassen for innbruddsgitter og rullesjalusier. For å oppnå denne klassen må materialet tåle 70 øksehugg. Det er verdt å merke seg at når testen ble avsluttet etter 72 øksehugg, hadde øksen fremdeles ikke laget noe hull i Hammerglass-ruten.

Se flere tester & videoer
Mer om sikkerhetsklasser

Innbruddssikre vindussystemer

Hammerglass tilbyr ferdige innbruddssikre systemer med uknuselig glass som passer til nesten alle vindustyper og fasadeløsninger. Vi leverer til dyktige forhandlere over hele landet. Våre forhandlere er vant med å se på behovet for beskyttelse i sin helhet. De kan også gi tips om andre deler av eiendommen som kan behøve bedre sikring.

Exempelbild

Hammerglass SECURITY WINDOWS

Et ekte sikkerhetsvindu

På et vanlig “innbruddssikkert” vindu er det vanskelig å bryte opp vindusrammen, men veldig lett å knuse glasset og krype inn. I løpet av 10 minutter er både tyven og verdisakene borte - til tross for alarm, kamera, vekter og politi. Det skjer ikke med Hammerglass Security Windows.

 

Hammerglass Security Windows har en vindusramme i høy sikkerhetsklasse og uknuselig glass i selve vinduet. Selv om Hammerglass Security Windows er en nyhet på privatmarkedet, er uknuselige, hærverk- og innbruddssikre vinduer ikke noe nytt for oss. Vi har hjulpet eiendomsbedrifter, butikker og sikkerhetsobjekt i over 20 år, men nå er det på tide at og huseiere får en vindusløsning som er trygg og sikker - i praksis og ikke bare på papiret.

 

Ring nå for tilbud!  468 46 434

Exempelbild
 • Innbruddssikring - Beskyttelse mot hærverk - Personsvern
 • Komplett innbruddssikkert vindussystem med vindusramme og isoleringsglass
 • Vindusramme i høy innbruddsklasse
 • Uknuselig Hammerglass i rammen
 • Glasset limes, noe som gjør det umulig med innbrudd gjennom utløfting av rutene
 • Velg konfigurasjon ut fra sikkerhetsbehov
 • Beskyttelsesklasse 3-ekvivalent (beskyttelse mot innkryping integrert i isolerglasskassetten) og RC2N-P6B/P7B/P8B som standard
 • For private så vel som offentlige eiendommer - villa, skole, politi osv.

Les mer om Hammerglass Security Windows

Last ned brosjyre   Last ned produktblad

Exempelbild

Hammerglass ADD-ON

Det usynlige gitteret

Hammerglass ADD-ON er et komplett integrert system med effektiv innbruddssikring, beregnet på utvendig eller innvendig montering foran eksisterende vinduer. Systemet gir bedre beskyttelse mot innbrudd og vandalisering for butikker, skoler, offentlige lokaler, industri osv.

 

Mange tyver har lært seg hvordan de fjerner gitter eller rullesjalusier ved å feste en kjetting i hengerfestet på en bil og rive gitteret ut. I tillegg til å forstyrre innsynet i butikken, har gitteret i mange tilfeller gitt en falsk sikkerhet. Profilene i Hammerglass ADD-ON-systemet fremstilles i kaldvalset stål. Ved eventuelle innbruddsforsøk er det ingen brekkstangsvirkning i godset, da stålprofilene bare gir etter på selve brytningspunktet, i motsetning til aluminiumsprofiler som bryter opp hvis det presses et verktøy under profilen.

 

Hammerglass ADD-ON kan monteres på faste eller åpningsbare vinduer og på glass- og dørpartier. ADD-ON-profilen beskytter og forsterker eksisterende trekarmer, noe som reduserer vedlikeholdskostnadene. Glasset hellimes i falsene og monteres med gjennomgående bolter i stålprofilene for best mulig feste. Monteringen medfører ingen ytterligere innvirkning på eksisterende arkitektur. Hammerglass ADD-ON anbefales av forsikringsselskaper som et alternativ til innbruddsgitter og rullesjalusier.

Exempelbild
 • Innbruddssikring - Beskyttelse mot hærverk - Personsvern
 • Erstatter gitter og rullesjalusier
 • Monteres foran eksisterende vinduer med innvendig eller utvendig montering
 • Beskytter mot splintskader fra eksplosjon, ved innvendig montering
 • 6, 8, 10 eller 12 mm Hammerglass i bruddsikker stålprofil 
 • Forsterker eldre trekarmer
 • Forbedrer vinduets U-verdi
 • Støyreduksjon 30 dBRw
 • Beskyttelsesklasse P8B, EN 356 (tilsvarer beskyttelsesklasse B3)
 • Gjør eksisterende vinduer innbruddssikre: ADD-ON gir bedre beskyttelse mot innbrudd og vandalisering for butikker, skoler, offentlige lokaler, industri osv
 • Anbefales av forsikringsselskaper som et alternativ til innbruddsgitter/rullesjalusier

Les mer om Hammerglass ADD-ON

Last ned  brosjyre & produktblad

Exempelbild

Hammerglass ENKEL

Effektivt mot innbrudd og vandalisme med en uknuselig rute

Hammerglass ENKEL er et system for skifte av glassruter i eksisterende rammer/karmer som f eks eldre koblede rammer og fredede eiendommer. Lav vekt og høy beskyttelsesklasse gir store muligheter for glassering i eksisterende systemer. Ved enkeltglassering eller montering i koblede rammer byttes den ytre ruten til Hammerglass ENKEL. Glasset kan lages i ønsket form, selv uregelmessig eller avrundet glass. Montasjen har ingen innvirkning på eksisterende arkitektur.

 

Systemet gir energisparing og bedre U-verdier. Dessuten gir Hammerglass ENKEL en støyreduksjon på 30 dBRw.

 

Hammerglass ENKEL er godkjent i opptil beskyttelsesklasse P8B, som er beskyttelsesklassen som forsikringsselskapene krever for spesielt utsatte objekter som gullsmeder, elektronikkfirmaer osv.

Exempelbild
 • Innbruddssikring - Beskyttelse mot hærverk - Personsvern
 • Skifte av glass i eksisterende rammer/karmer i vinduer, dører eller skyvedørr
 • 6, 8, 10 eller 12 mm Hammerglass
 • Og avrundet  eller uregelmessig glass
 • Monteres som beskyttelse mot hærverk foran blyinnfattede glass i kirker og kulturbygg
 • Ingen innvirkning på eksisterende arkitektur
 • Forbedrer vinduets U-verdi
 • Støyreduksjon 30 dBR
 • Beskyttelsesklasse P8B, EN 356 (tilsvarer beskyttelsesklasse B3)
 • Gir bedre beskyttelse mot innbrudd og vandalisering for butikker, kjøpesentre, offentlige lokaler, industri, kontorer, bensinstasjoner, apoteker, helsestasjoner osv

Mer muligheter med Hammerglass ENKEL

Last ned brosjyre & produktblad

Se sertifikater

Exempelbild

Hammerglass ISOLER

Klassifisert isoleringsglassystem

Hammerglass ISOLER er et isoleringsglassystem med 2 eller 3 ruter, med valgfritt glass i den indre ruten. Isoleringskassetten kan integreres i det eksisterende fasadesystemet, lav vekt og høy beskyttelsesklasse gir store muligheter for glassering i eksisterende systemer. Hammerglass ISOLER gir fullverdig beskyttelse mot innbrudd og vandalisering. Systemet gir også personvern ved montering av Hammerglass som indre glas i isoleringskassetten. I tillegg til motstandskraften mot innbrudd og vandalisering har Hammerglass ISOLER også en utmerket evne til lydreduksjon, solbeskyttelse og en lav U-verdi.

 

Hammerglass ISOLER fremstilles i alle eksisterende isoleringsglassutførelser, oftest med Hammerglass utvendig. Som andre og/eller tredje glass kan velges fritt mellom alle eksisterende glass på markedet. Finnes også med varmereduserende Hammerglass IR, et svakt tonet Hammerglass som gir en varmereduksjon på 45%.

SPESIFIKASJONER g-verdi U-verdi Klasse
ISOLER      
HG06-16-FE4 0,70  1,53  P7B
HG08-16-FE4  0,70 1,53   P8B
HG06-14-F4-16-FE4  0,62 1,19  P7B
HG08-12-F4-16-FE4  0,61 1,19   P8B
FE4-14-HG06-16-FE4  0,58  0,87 P7B
HG06-14-F4-16-SFE4  0,53  0,98 P7B
SFE4-14-HG06-16-SFE4  0,52/0,58  0,66  P7B
HG06-16-44,2E 0,70 1,50 P8B
ISOLER SUNERGY      
 HG06-16-SuCl6  0,67  1,86 P7B 
 HG06-14-SuCl6-16-F4 0,52/0,58   1,37/1,35 P7B 
ISOLER PLANIBEL      
PE N71/39-15-HG06-14-SFE4  0,38/0,37  0,65 P7B 
Forklaringer
HG = Hammerglass Clear
FE = Float Energy
SFE = Soft coated Float Energy (mykbelagt)
SuCl = Sunergy Clear
PE = Planibel Energy
 • Innbruddssikring - Beskyttelse mot hærverk - Personsvern
 • Klassifisert isoleringsglassystem
 • Isoleringskassett med 2 eller 3 ruter för montering i ny konstruksjon eller eksisterende ramme
 • Kan kombineres med alle eksisterende glass på markedet
 • Kan leveres med varmereduserende Hammerglass IR
 • 10 års full isoleringsglassgaranti
 • Utmerket lydreduksjon
 • Beskyttelsesklasse EN 356 P8B (tilsvarer beskyttelsesklasse B3) i konfigurasjonen /6mm Hammerglass/12mm distanse/4-4-1 lamellglass/
 • Gir fullverdig beskyttelse mot innbrudd og vandalisering för skoler, offentlige lokaler, helsefasiliteter, industri osv
 • Egner seg også til vanlige eneboliger

 

Les mer om Hammerglass ISOLER

Last ned brosjyre & produktblad

Se sertifikater

Montering og garantier

Hammerglass vindussystem monteres av anbefalte montører for å garantere den beste kvalitet. Alle Hammerglass-ruter lasermerkes med en logo og et produksjonsnummer for sporbarhet og intern kvalitetssikring og sikkerhet ved eventuelle garantispørsmål.