hammerglass hogriskverksamheter 1300x400-8

”Det koster ingenting å spørre oss om råd”

Publisert 2023-02-07

 

Høyrisikovirksomheter krever grundige sikkerhetsanalyser!

Vi er glade for å ønske Palle – Patrik Olsson – tilbake til Hammerglass Eiendom. Hva skal du fokusere på nå?

– Jeg skal ta hånd om alle spørsmål utenom standardspørsmålene, det vil si komplekse løsninger som krever den ekstra erfaringen rundt sikre vinduer, noe jeg har. Samfunnet har endret seg mye på kort tid, så jeg har et stort ønske om å kunne tilby skreddersydde sikkerhetsløsninger som bidrar til mindre glassknusing og et mindre alvorlig skadeomfang både på utsatte eiendommer og bygninger i nærområdet.

 

Hvilke fordeler er det med Hammerglass som gjør at du vender “hjem” igjen

– Vår store fleksibilitet gjør at vi kan løse problemer som veldig få andre på markedet kan. Det at vi kun arbeider med sertifiserte produkter mener jeg er en stor styrke, det samme med vår kunnskap rundt sikkerhetsanalyser.

 

Hammerglass er samarbeidspartner med Stiftelsen Tryggare Sverige. På hvilken måte kan denne forbindelsen utgjøre en forskjell?

– Det koster ingenting å spørre oss om råd, da vi mener at kunnskap skal være gratis. Delt kunnskap styrker samfunnet, det bidrar til trygghet og fellesskap. Vi som jobber med sikkerhet av ulike typer, har alle det samme målet: at alle som ber om vår ekspertise og våre løsninger skal føle seg trygge, uavhengig av trusselbildet. For meg er empati den viktigste egenskapen man kan ha i sikkerhetsbransjen, i tillegg til teknisk kunnskap. Empati gjør at vi ser det fra kundens perspektiv, og da vil man også kunne tilby den mest kompetente hjelpen.

hammerglass fastighet palle

Du har ansvaret for mange prosjekter rundt det å sikre vinduer og glassdører i høyrisikovirksomheter. Hva er viktigst å tenke på?

– Bygninger som inneholder virksomheter som for eksempel politi, ulike institusjoner eller andre statlige myndigheter, krever selvfølgelig en skikkelig sikkerhetsanalyse. Vi er gjerne med fra start, fra de første undersøkelsene og til monteringen, da vet vi at resultatet blir aller best på den måten. Det er ikke alltid kundene vet eksakt hvilken sikkerhetsklassifisering som kreves i forhold til trusselbildet eller forsikringsselskapet, og der kan vi være til hjelp. Vi merker en økt forespørsel om skuddsikring, spesielt når det gjelder nybygg. Eldre bygg som oppgraderer vindusbeskyttelsen velger som oftest vår Add-On, som ikke krever bytte av vinduer. Her vil jeg gjerne trekke fram vår nye modell, Add-On Premium, som i enda større grad smelter inn i fasaden. Det kan jo hende at man ikke vil skilte med sine sikkerhetsprodukter, for å ikke forsterke signaler om utrygghet i nærmiljøet. 

 

Les mer om våre Add-On Premium

Flere nyheter