Velkommen Thomas, ny salgsansvarlig for Hammerglass Automotive Norge

Publisert 2023-08-21

hammerglass automotive anställer thomas börke som ny säljansvarig på den norska marknaden

”Jeg liker de gode historiene om Hammerglass
produktene og at nytteverdien prioriteres høyt.”

Thomas Børke ser fram til å spre kunnskapen om Hammerglass’ fordeler – ved siden av sikkerhetsperspektivet vil han gjerne fremheve den økonomiske fordel i færre antall driftsstopp.

 

– Jeg kjenner den norske maskinbransjen godt etter å ha jobbet mange som maskinselger og med salg av ekstrautstyr. Jeg har også jobbet med annonsesalg på nettportalen Tungt.no som henvender seg til aktører og beslutningstakere på alle nivåer innen transport, anlegg, bygg og logistikk.

 

Hvorfor søkte du deg til Hammerglass?

– Jeg liker omsorgen som Hammerglass viser sine kunder og at det er en stolthet over hvor langt de har kommet innen innovasjon og sikkerhet, hvordan de hever stemmen for endring og alltid streber etter kunnskap og å dele det de kan. Her er det stor fleksibilitet rundt problemløsning, noe som er tiltalende. Norge har en sterk tradisjon for sikkerhetstenkning og ansvar overfor maskinførere og Hammerglass produkter er godt kjent her, men jeg vil jobbe med å bygge nye sterke kunderelasjoner og dermed bidra til at norske maskinbedrifter står sterkt i de utfordrende tidene som råder. En investering i Hammerglass lønner seg alltid, enten det er en enkelt erstatningsrute eller en hel RABS-ramme. Muligheten til å velge et produkt som ikke trenger å skiftes ut unødvendig og som gjør at maskinen holder tidsfristen er verdt så mye mer enn et billigere produkt som går i stykker og gir store følgekostnader.

Flere nyheter