GANGTUNNELER

Trygge gang- og sykkeltunneler med farge og LED-belysning

hammerglass infrastruktur gctunnel 1300x150-8

Sikre gangn- & sykeltunneler

Opplyste gangtunneler gir ikke bare sikrere miljø og økt trygghet, de er også vakre. En opal, trykket eller gjennomfarget Hammerglass-plate med LED-lamper utgjør et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket. Etter graffitiangrep, tusjtagging eller annen tilsmussing, kan de fleste kjente rengjøringsmidler og kjemikalier brukes uten at Hammerglass-rutene tar skade.

Farge og LED lyser opp

En trykt eller gjennomfarget Hammerglass-rute med LED-belysning er et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket, med variable LED kan effekten forsterkes ytterligere. Men en opplyst gangtunnel er ikke bare vakker, den gir et sikrere miljø og økt trygghet.

Hammerglass-platene kan enten digitaltrykkes eller trykkes med silketrykk. Teknologien tillater trykk i fire farger, noe som gir uendelige muligheter for personlig utforming av motiver og design. Tunnelpaneler kan utstyres med kommunens våpenskjold, mønster som gjentas med jevne mellomrom eller designede trykk. Med større serier er det mulig å produsere gjennomfarget Hammerglass.

   

Les mere om HammerArt

hammerglass gctunnel 04 650x420-8

Nobeltunnelen i Malmø, 2016.
Trist, grått og utrygt.

hammerglass gctunnel 05 650x420-8

Nobeltunnelen i Malmø, 2018.
En sikrere tunnel, nå med digitaltrykket Hammerglass og LED-belysning.

Konstruksjon og montering

Hammerglass-platene måles opp individuelt og produseres deretter for beste passform. Platene er fleksible og kan formes for å tilpasses for montering i bøyde profiler. Innfesting gjøres med stålprofiler eller Hammerglass Fixpoints. La oss være med i dialogen allerede på idéstadiet. Våre designere produserer tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

  • Platene produseres etter mål etter at stålskjelett osv. er ferdigmontert
  • Ferdige løsninger for innfesting og montering
  • Halve vekten av vanlig glass
  • Ingen glassknusing
  • Enkel graffitifjerning