hammerglass volvo extended offer fredrik gustavsson 1300x400-8

”Vi ser med stor glede på at Volvo har valgt oss”

Publisert 2022-12-12

 

Vi er med i Volvos Extended Offer-program

Nordamerikanske Volvo-forhandlere kan nå tilby Hammerglass sikkerhetsruter til sine kunder. På Brush Up-dagene i Memphis fikk vi muligheten til å presentere oss nærmere.

I programmet inngår totalt 28 bedrifter, hvorav to er svenske: Hammerglass AB og Trelleborg AB.

– Det er selvfølgelig fantastisk at svensk innovasjon og entreprenørånd kan være med og for vår del var det anbefalinger fra svenske kunder som lå til grunn for Volvos valg av Hammerglass. Det er jo den beste omtalen vi kan få. Vi gjør oss bemerket ettersom vi har så grundig testing av rutene våre, tydelige sikkerhetsklassifiseringer og godkjente sertifikat. Vi er fortsatt lite kjent i USA, men takket være Extended Offer-programmet vil vi nå få en enklere vei inn på et marked som er vanskelig å komme inn på. Det er rett og slett en gylden anledning til å spre kjennskap til våre løsninger, og å sette søkelyset på førersikkerhet, sier Fredrik Gustavsson, ansvarlig for kundeservice.

Hvilke utfordringer ser du på det amerikanske markedet?

– Da vi møtte forhandlere i Memphis fikk vi mye oppmerksomhet, men flesteparten var interessert i løsninger som reduserer risikoen for knust glass. Det gjør definitivt Hammerglass-produktene, men fokuset vårt vil alltid ligge på personsikkerheten. At man unngår knust glass, er bare en bonus.

– En annen utfordring er at mange har fordommer mot polykarbonat og av den grunn er skeptiske til å velge bort gitter, men når man ser på våre tester og sertifikater tror jeg at den “redselen” kan overvinnes. Knust glass på grunn av flygende skarpe gjenstander er vanlig i USA, for eksempel er det mange gjenvinningsfirma som jobber med metalldeler. Disse delene er ofte små nok til å gjennomtrenge gitteret og treffe ruten og her kan vår gitterfrie RABS-løsning utgjøre en forskjell.

Flere nyheter