hammerglass brobalsta drivingrange 01 1300x400-8

”Svært populært blant medlemmene”

Publisert 2022-09-29

 

Førsteklasses golfopplevelse!

Bro-Bålsta Golfklubb oppgraderte anlegget sitt til 2022-seseongen med vår spesialtilpassede værbeskyttelse, Hammerglass Range. Designet, holdbart og diskret – fremtidens værbeskyttelse for moderne og oppgraderte golfanlegg.

– Vi bestemte at de seks plassene som er nærmest ballmaskinen skulle være beskyttet mot regn, og vi ville ha en ramme i svart stål for at det skulle passe inn med vår grafiske profil her på anlegget. Vi valgte uknuselig glass for å minimere risikoen for ødeleggelse, ettersom anlegget er ubemannet nattestid, sier golfklubbens administrerende direktør, Oliver May..

Er du fornøyd med resultatet?

– Det ble veldig bra, værbeskyttelsen er noe av det første du ser når du kjører inn på parkeringsplassen. Det er ikke mange golfklubber som har lignende konstruksjon, så det virker som vi skiller oss ut fra mengden ved å tilby noe ekstra.

Hva mener golfspillerne?

– Våre medlemmer har vært svært positive, som de også har vært til andre forbedringer vi har gjort de siste årene. Vi har satset mye på den delen av anlegget som vi følte hadde blitt liggende etter i forhold til standarden på banene og klubbhuset.

Hvordan har dere utstyrt standen for å ytterligere øke opplevelsen?

– Alle de seks plassene som er under tak har Toptracer-systemet, som gir mye god teknisk informasjon om hvert eneste slag. Det har raskt blitt et populært tilbud, noe som igjen gjør treningen på Bro-Bålsta enda mer attraktiv og effektiv.

Flere nyheter