VÆRBESKYTTELSE

Lettvekts-løsninger for stasjonsområder, bussterminaler og offentlige miljøer

hammerglass infrastruktur vaderskydd 1300x150-8

Værbeskyttelse som holder deg tørr – og som holder

Knuste glass i værbeskyttelser er en stor kostnad. Med Hammerglass blir det ingen flere knuste ruter. Allerede etter ETT glassbytte er kostnaden ved å bytte ut et herdet glass med Hammerglass spart inn. Å bytte til Hammerglass er en investering, ikke en kostnad. Fordelene er mange: Ingen knuste glass, materialets unike nanobehandlede overflate er enkel å rengjøre uansett om det er sprayfarge eller sprittusj, Hammerglass blir ikke ødelagt. Våre permanente værbeskyttelsesløsninger finnes i alle typer takløsninger, perrongoverbygg, busskur osv.

Hele tak med bærende stålkonstruksjoner

I offentlige miljø kreves ofte svært store takløsninger med kraftige konstruksjoner av bærende stål som tåler sterk vind og store snømengder. Med halve glassvekten og en bæreevne 300 ganger mer enn glass, passer Hammerglass utmerket i konstruksjoner for værbeskyttelse. Perrong- og busstak, leskur, overbygde torg - mulighetene er mange. Involver oss i dialogen allerede fra starten, så hjelper våre designere til med styrkeberegninger, festeløsninger og konstruksjonstegninger.

 

Les mer om takløsninger

Hammerglass sine egne supersterke busskur

Hammerglass-skurene holder den reisende synlig samtidig som de beskytter mot regn og vind - og de er uknuselige. Busskurene bygger på et modulbasert flerromsystem hvor lengden kan tilpasses etter behov. Det beste av alt - til forskjell fra et vanlig standardskur leveres Hammerglass sine busskur med uknuselige paneler. Saneringskostnadene for knuste glass og bytte av glass er en saga blott.

 

Les mer om Hammerglass uknuselige busskur

Exempelbild

Kombinert værbeskyttelse og støyskjerming

Å kombinere tradisjonelle skjermer i Hammerglass med høyabsorberende akustikkplater i Hammerfoam, har vist seg å være et utmerket støydempende alternativ for værbeskyttelse på perronger og rundt stasjonsområder. Togstøyen fra stasjonen dempes effektivt, samtidig som løsningen kan gjøres delvis transparent.

 

 

Les mer om støyskjermer

Konstruksjon og montering

Ta oss med i samtalen! Våre designere kan hjelpe deg med tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

  • Platene produseres etter mål etter at stålskjelett osv. er ferdigmontert
  • Ferdige løsninger for innfesting og montering
  • Halve glassvekten
  • Ingen glassknusing
  • Fri utsikt mot omgivelsene