hammerglass rabs paluzza 1300x400-8

Gjennom tåke og regn i fjellene i friuli-venezia Giulia...

Publisert 2021-01-19

 

"Vi har fått en del hard steinsprut og trestykker mot frontruten rutan. Ikke noe problem!"

For oss i Hammerglass er det viktig å besøke sluttkunden for å se hvordan produktene våre bidrar til en bedre arbeidsdag. Så da vi endelig fikk sjansen til å besøke Alfeo De Franceschis lille italienske familiebedrift sammen med Hitachis lokale forhandler Salomoni srl, trosset vi værgudene med glede.

Friuli-Venezia Giulia ligger bare en times kjøring fra Venezia, men det er ingen tegn til de mange turistene i kanalbyen da Hammerglass team kjører gjennom tåke og vedvarende regn mot landsbyen Paluzza, omtrent 70 km nord for Udine. Bak rattet sitter vår egen Italia-guide, Roberto Agostoni, salgssjef for Hammerglass sikkerhetsløsninger i Sør-Europa.

– Hver gang jeg får sjansen til å vise Hammerglass til en ny, potensiell kunde, får jeg alltid en fascinasjon for materialet og erkjennelsen av at det er et behov i bransjen for denne typen sikkerhet. Det er derfor min oppgave med å spre informasjon om Hammerglass, og vise at markedet tilbyr alternativer til vanlig glass, er så viktig. Tilvalg som er tryggere for sjåføren og bidrar til en bedre driftsøkonomi. Ingen bedriftsledere ønsker dyr nedetid, men hvis du ikke vet om noen andre løsninger, er det fort gjort å bare bytte ut den ødelagte ruten med samme type produkt igjen, sier han. Og da er du inne i en ond sirkel.

Alfeo De Franceschi er en Hitachi-kunde i Friuli, og både han og sønnen har vært Hammerglass-entusiaster en stund. Deres splitter nye maskin, en Hitachi ZX 135 US, er utstyrt med vår RABS-løsning, og de forbereder seg for tiden til nybygging i landsbyen.

Fortell oss hva som skal bygges her?
– Vi var først ansvarlige for rivningen av et gammelt bygg, og forbereder nå grunnlaget for et nytt industrilager.

Hvordan har du opplevd valget av Hammerglass RABS så langt?
– Vi er så glade for valget vi har tatt for denne nye maskinen, spesielt fordi denne løsningen gjør at vi ikke trenger metallgitter, og samtidig er sikrere. Vi har gjort flere andre mindre rivninger også, en del byggearbeid og en del arbeid i skogen, og har fått en del hard steinsprut og trestykker mot frontruten.

 

"RABS er et veldig godt alternativ til metallgitter"

Riccardo Salomoni, Hitachi-forhandler, hva synes du om Hammerglass-alternativene og hvilke tilbakemeldinger har du mottatt fra kunder?
– Alle kundene vi har solgt Hammerglass-løsninger til i kombinasjon med Hitachi-maskiner (både gravemaskiner og hjullastere), er veldig glade og fornøyde med rutenes sikkerhet, holdbarhet og den gode sikten. I Salomoni srl synes vi RABS er et veldig godt alternativ til FOGS metallgitter.

Roberto, hva tenker du om hvordan Hammerglass kan bidra til en liten familiebedrift som dette, sammenlignet med en stor?
– Ved å velge Hammerglass som erstatning for originalglasset eller med de spesielle RABS-systemene, kan små bedrifter som Alfeo De Franceschi oppfylle alle sikkerhetskrav i henhold til loven og samtidig ha et uknuselig glass som unngår dyr nedetid. Det er en avgjørende faktor når man må planlegge presserende prosjekter og alltid kjemper mot deadlines.

Se prosjektfakta her

Flere nyheter