TAKLØSNINGER

Lettvektsløsninger som er 300 ganger sterkere enn glass

Glass-konstruksjoner for store tak

Klare, fargede eller opale Hammerglass-løsninger gjør det mulig med spennende løsninger for vegger og tak. Platene kan leveres i opptil 6 meters lengder, eller kan skjøtes i uendelige lengder med vanntette forbindelser. Hammerglass-platene kan formes for å tilpasses kurvede tak. Den ekstremt harde og glatte overflaten av silisiumoksid som Hammerglass-platene er belagt med, bidrar til at smuss og støv i de aller fleste tilfeller vil regne bort fra takkonstruksjonene.

Et holdbart valg

  • Halve vekten av vanlig glass
  • 300 ganger sterkere enn glass
  • Platene produseres etter mål etter at stålskjelett osv. er ferdigmontert
  • Ferdige løsninger for innfesting og montering
  • Minimalt vedlikehold
  • Kan leveres i IR-utførsel, med 50% varmereduksjon
Exempelbild

Lettvekts-løsninger for store konstruksjoner

For kollektive knutepunkt, bussterminaler og perronger kreves det ofte kraftige takkonstruksjoner med bærende stål for å holde de store glassoverflatene på plass. Her passer Hammerglass perfekt - 300 ganger sterkere enn glass og med bare halve vekten sammenlignet med glass.

 

Vi leverer fleksible takløsninger med Hammerglass-plater montert i eksisterende konstruksjon eller prosjektspesifikke profiler, eksempelvis L-profil med klemprofiler i glassfugene for vanntett sammenføyning. Hver glassplate produseres etter individuelt mål.

 

 

Les mer om reisesenter

Exempelbild

Ødelagte leskur gjør ikke den reisende fornøyd

Permanente værbeskyttelsesløsninger for leskur, perrongoverbygg, torgplasser osv. som holder den reisende tørr og fornøyd. Skjemmende knuste glass etter hærverk, høye saneringskostnader og bytte av tunge og uhåndterlige glassplater elimineres.

 

  • Komplette konstruksjoner med integrert støyskjerming for perronger
  • Hammerglass sine egne uknuselige leskur
  • Bytte av eksisterende glass

 

  

Les mer om leskur

Exempelbild

El-beskyttelsestak redder liv

Beskyttelsesskjerm for broer over kontaktledninger, konstruert og styrkeberegnet ut fra snø-, vindlast og vindlast fra passerende tog. Konstruksjonen utgjør en tett barriere ned mot strømførende ledninger. Løsningen er vann- og støtsikker og kan produseres i klasse EXC2 eller EXC3.

 

 

Les mer om el-beskyttelsestak

Konstruksjon og montering

La oss være med i dialogen allerede på idéstadiet. Våre designere produserer tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.