SCREENSAVER

ScreenSaver beskyttelsesruter & beskyttelsesfilm beskytter den kraftigere Hammerglass-ruten mot slitasje

hammerglass screensaver

Effektiv beskyttelse mot riper

Under utviklingen av Hammerglass Automotive-ruter, har vi hatt søkelyset på et trygt og sikkert arbeidsmiljø og færre driftsforstyrrelser. Våre ruter beskytter mot enorme påkjenninger men kan, akkurat som glass, ripes opp når du arbeider i tøffe miljøer. Hammerglass overflate er sterk men vil ikke vare evig. Selv om ruten vil gi sjåføren effektiv beskyttelse i mange år fremover vil overflaten bli slitt, siden maskinen brukes i belastende miljøer, slik som for eksempel steinbrudd eller miljøer med mye sand. Slitasje får rutens siktegenskaper til å forringes, noe som til slutt fører til at den må skiftes ut for å opprettholde sikten.

Hammerglass ScreenSaver forlenger rutens levetid

Siden vi vet at nedetid er kostbar, har vi utviklet to ripebekyttelsesløsninger som reduserer problemet med ripete frontruter til et minimum. Våre unike, utskiftbare ScreenSaver løsninger til beskyttelse mot riper, gir garantert positive effekter for driftsøkonomien.

Exempelbild

SCREENSAVER BESKYTTELSESRUTE

Beskytter ruten i RABS-rammen

Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesrute i 4 mm Hammerglass er beregnet på å beskytte den kraftigere 12 mm ruten i RABS-rammen mot gjentatte steinsprut ved pigging og lignende. ScreenSaver-ruten er et rent slitasjeprodukt - akkurat som tennene i skuffen.

 

Den patenterte ScreenSaver-ruten leveres med fuktighetsabsorbent langs ytterkanten, og monteres på RABS-rammen. En gummitetning sitter tett mot rammen og hindrer vann fra å trenge inn mellom ScreenSaver-ruten og RABS-ruten.

 

Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesrute er lett å skifte ut når den har blitt slitt ellersliten eller skadet av steinsprut.

 

 • Patentert løsning
 • Beskytter ruten i RABS-rammen ved pigging
 • Lett å skifte ut
Exempelbild

SCREENSAVER BESKYTTELSESFILM

Selvlegende beskyttelse mot riper!

Normalt sliter ikke vindusviskerne på rutene, men i sandfylte miljøer og når ruten er utsatt for grus, anbefaler vi å legge på en ripebeskyttende ScreenSaver-film på Hammerglass-ruten. Beskyttelsesfilmen har en overflate som tåler tøffere tak. Filmen skal imidlertid ikke forveksles med Hammerglass-rutenes beskyttende overflatebelegg.

 

Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm er en usynlig beskyttelse som minsker slitasjen samt effekten av riper og merker etter steinskudd på din Hammerglass-rute. Beskyttelsesfilmen forlenger levetiden på Hammerglass-ruten og skaper optimale forutsetninger for å beholde den optiske kvaliteten for føreren. ScreenSaver-filmens unike, elastiske oppbygging av flere lag polyuretan gir best mulig beskyttelse for ruten bak filmen. Foruten å være motstandsdyktig mot yttre skader, har beskyttelsesfilmen også selvlegende egenskaper.

SPESIFIKASJONER  
Tykkelse (Film) 6 mil (0,16 mm)
Farge Klar/Transparent
Elastisitet 400%
Motstandsdyktighet stensprut Godkjent SAE J4000 Gravelometer*
Utendørs værpåvirkning Godkjent 24 måneders Arizona 45° test
Motstandsdyktighet kjemikalier/væsker Isopropanol/Vann (1:1)
Carburetor (Spray-/Gnitest)
Lagrings- og installasjonstemperatur 15-30 °C
Herdetid Anbefalt herding 12-48 h
*Gravelometer-test (grustest) er utformet i samsvar med SAE- og ASTM-standarder for å evaluere motstandsdyktigheten mot steinsprut, grus og andre flygende gjenstander på kjøretøyets overflatebelegg (maling, lakk, metallplatedetaljer osv.).

Skift ut filmen - ikke ruten!

Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm er en forbruksvare. Når filmen har blitt slitt, byttes den enkelt ut. Avhengig av slitasjegraden må ScreenSaver-filmen byttes ut med ulike tidsintervaller. Det kan være en gang i uken, en gang i måneden og så videre.

 

Den balanserte vedhengskraften og korte herdetiden gjør Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm veldig enkel å montere, i motsetning til mange andre beskyttelsesfilmløsninger på markedet.

 

Produktfordeler

 • Premium kvalitet
 • Varig forbedring av førerens sikt
 • Forlenger rutens levetid
 • Toppbelegg øker motstanden mot mekaniske skader og steinsprut
 • Selvleger små skraper i filmen når den utsettes for romtemperatur
 • Smidig og følsom - Enkel å montere
 • Kortere herdetid
 • Bidrar til en enda bedre livssykluskostnad
 • Gjør en førsteklasses sikkerhetsrute enda bedre!

 

Les produktblad

Vi tester Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm

Hammerglass-ruten i hytten er utstyrt med ripebeskyttende ScreenSaver-film. Hytten måta imot skikkelig bank, før vi drar løs beskyttelsesfilmen for å se om den oppfyller kravene.

MONTERING

Slik monteres Hammerglass patenterte ScreenSaver beskyttelsesrute

Våre instruksjonsvideoer er produsert for service verkstedenes montører og viser prinsippløsninger. Monteringen er forskjellig mellom kjøretøytyper, merker og modeller. Med hver Hammerglaas-rute følger det en detaljert og spesifikk monteringsinstruksjon. Les denne før montering begynner!

Slik monteres ScreenSaver beskyttelsesfilm

Våre instruksjonsvideoer viser prinsippløsninger. Med ScreenSaver-filmen følger det en detaljert og spesifikk monteringsinstruksjon. Les denne før montering begynner!

 

Se flere instruktionsvideoer