SIKRE GLASSREKKVERK

Splint- og klatresikre lavvekts-løsninger

hammerglass fastighet racken 1300x150-8

Sterk og sikker lav-vektsløsning

Kombinasjonen av transparens og sikkerhet gjør Hammerglass til et attraktivt alternativ for rekkeverksløsninger på terrasser, balkonger og i trapper. I tillegg til at det å bytte fra gamle balkongfronter til Hammerglass, gir et sikrere miljø, innebærer byttet også en ansiktsløftning for fasaden. Hammerglass-platene leveres i klar eller opal utførelse og kan bestilles i ulike farger ved større prosjekter. Hammerglass tilbyr splinter- og klatrefrie lavvektsløsninger som oppfyller kravet til barnesikkerhet der ingen åpninger er større enn 100 mm.

Et holdbart alternativ til glass – overalt!

Nye balkongfronter, fallvern til trapper/terrasser, vindbeskyttelse til terrassen/uteserveringen - eller helt enkelt bare en stilig innramming? Hammerglass rekkverksløsninger passer like bra i offentlige miljøer som i villaen, og fordelene er mange!

 • Bytte av gamle balkongfronter, trekonstruksjoner og skranglete rekkverk høyner verdien på eiendommen
 • Glassrekkverket rundt restaurantens uteservering står igjen - uten knuste glass - også søndag morgen
 • Uknuselige glass i tribunens fallsikring for sikker tilskuerplass
 • Rekkverksløsningen på terrassen gir vindbeskyttelse, samtidig som utsikten mot omgivelsene er fri
 • Avrundede hjørner og fasadekanter minimerer risikoen for kuttskader
 • Splint- og klatresikre konstruksjoner som oppfyller barnesikkerthetskravet om ingen åpninger større enn 100 mm

Herdet, laminert eller Hammerglass?

Vi tar fram paneler med den størrelsen, formen og fargen som passer best for akkurat ditt prosjekt. Velg mellom klare Hammerglass-plater og fri sikt mot omgivelsene eller opal utførelse for økt innsynbeskyttelse. Herdet glass, laminert glass eller Hammerglass? Hammerglass har mange fordeler:

 

 • Halve vekten i forhold til vanlig glass
 • Uknuselig og splintfritt
 • Individuelt måltipassede og produserte paneler
 • Kan produseres i valgfri form
 • Fleksible innfestingssystemer
 • Klare, opale eller gjennomfargede plater
 • Screentrykk av eksempelvis logotyper eller heldekkende mønster
 • Mulighet for 4-farges fototrykk

Bytt ut de gamle balkongfrontene

Utbytting av gamle balkongfronter i plater, kompakte trekonstruksjoner og skranglete rekkverk til Hammerglass sine moderne lavvekt-løsninger innebærer et realt ansiktløft til og med for eldre bygninger. En god investering som forbedrer både utseendet og verdien på bygningen.

 

Hammerglass-platene målbestilles, og hver plate produseres separat for at den skal passe perfekt i konstruksjonen. Ved større serier er det også mulig å bestille gjennomfarget Hammerglass.

Splintfri personsikring

Hjemmelaget scorer, publikum jubler, trykket øker på tribunen. Mange mennesker på et begrenset område innebærer alltid en økt risiko for ulykker. Med Hammerglass i stedet for herdet glass, minsker risikoen.

 

Våre splintfrie løsninger kan monteres på de fleste publikumsarenaer (her på svenske nasjonalarenaen, Friends Arena). Fallsikringen produseres med avrundede hjørner og fasede kanter for å unngå risikoen for kuttskader. Monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass sitt stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.

Farge, trykk og belysning

Hammerglass-platene leveres til vanlig som klare eller opale glass. Ved større serier er det også mulig å bruke gjennomfarget Hammerglass. Platene kan også leveres med trykte logotyper, heldekkende mønster i et stort spekter av farger eller fotografisk 4-farges trykk. En strategisk plassert LED-belysning på en trykket eller gjennomfarget Hammerglass-plate sprer lysbildet og utgjør et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket.

Exempelbild

SCREEN-TRYKK

Sjablongen for ett enkelt screen-trykk er relativt kostbar å lage, men kostnaden reduseres raskt ved trykk av en serie like plater. Vanligvis produseres screen-trykte plater i en farge, men det er fullt mulig å legge på opptil fire farger på en og samme Hammerglass-plate.

 

 • Serieproduserte mønster, logotyper osv.
 • Trykte innflygingsvern mot fuglekollisjoner
 • Printed Dots skaper illusjonen av gjennomfargede plater, kan leveres sammen med LED-belysning

Under fanen HammerART forteller vi mer om kunstneriske muligheter!

    

Last ned produktblad

Les mer om HammerArt

Exempelbild

DIGITAL TRYKK

Klare Hammerglass-paneler i rekkverksløsninger kan også leveres med digitalt fototrykk. Bildet blir da laminert mellom to Hammerglass-plater og ligger dermed beskyttet mot hærverk og solens UV-stråling. Platenes kanter forsegles for å hindre inntrengning av vær og forurensning.

 

Under fanen HammerART forteller vi mer om kunstneriske muligheter!


   

Last ned produktblad

Les mer om HammerArt

Montering og innfesting

Hammerglass-platene kan monteres i den eksisterende rekkverkskonstruksjonen eller i Hammerglass sitt stolpesystem. Vi spesialtilpasser utforming av glass og fester for å garantere sikker og splintfri montering etter kundens ønsker.