SIKKERHETSINNREDNING

Butikkinnredning og sikkerhetsløsninger som stopper tyven

Uknuselige utstillingsmontere

Hammerglass er sertifisert til beskyttelsesklasse P8B, som tilsvarer den høyeste beskyttelsesklassen for innbruddsgitter og rullesjalusier. Med 300 ganger større styrke enn glass er Hammerglass nesten uknuselig, og derfor utmerket når det gjelder sikkerhetsmontrer og sikkerhetsskap hos gullsmeder, klokkebutikker, kirker osv

Mislykket innbrudd i en eksklusiv klokkeforretning

Filmen viser et mislykket innbruddsforsøk hos en av våre kunder. Denne gangen måtte tyvene gi seg. Til tross for ivrige forsøk på å knuse Hammerglass-montrene måtte de forlate butikken uten å få med seg noe, og butikkeieren slapp å sanere butikklokalene for knust glass.

Exempelbild

Stopp tyven!

Vi tilbyr komplette kundetilpassede butikkinnredninger og sikkerhetsløsninger for glassmontrer og sikkerhetsskap. Glassene kan sinkes, skjøtes og foldes inn for å gjøre det mulig å produsere komplette møbler og skap i Hammerglass. Våre samarbeidspartnere lager innredningsforslag basert på kundens forutsetninger og ønsker, samordner involverte håndverkere og leverer til slutt et ferdig arbeid.

Exempelbild

Trygt for kunder og personal

Liten plass, men ønske om mer sikkerhet? En sluse i Hammerglass krever liten plass, men gjør utrolig nytte. Hammerglass installeres i spesialdesignede sikkerhetssluser i materiale som tre, stål og aluminium som harmonerer med øvrig butikkinnredning og kan integreres i små avlukk. Sikkerhetsslusen fungerer som en liten bås der kunden går gjennom den første døren, som deretter må stenges før neste dør kan åpnes. Slusen gir butikkens personal kontroll på hvem som får tilgang til lokalet, og er spesielt effektiv for å forhindre at flere personer kommer inn samtidig. En satsing på sikkert arbeidsmiljø som gagner både kunder og ansatte.

Montering

Hammerglass-platene monteres i eksisterende monter-/skapkonstruksjoner eller i kundetilpassede løsninger.