HAMMERART

Sett trykk på omgivelsene!

Det lille ekstra med HammerART

HammerART lar Hammerglass-platene kommunisere med sine omgivelser. Platenes overflateegenskaper gjør at motiv eller budskap kan trykkes på materialet. Teknikken tillater fargetrykk, noe som gir uendelige muligheter for personlig utforming av motiv og designede trykk. Hvorfor ikke bruke et bilde, et kommunevåpen eller et grafisk mønster? Trenger dere ideer så kan Hammerglass sin designavdeling hjelpe til med en utforming som passer. Ikke vær bekymret for trykken, det plasseres godt beskyttet mot hærverk på baksiden av platen.

Farge, trykk og LED-belysning

En trykt eller gjennomfarget Hammerglass-plate gir “det lille ekstra”. Med LED-belysning blir effekten slående.

Screentrykk

Ved screentrykk belegges Hammerglass-platene med beskyttende coating etter at trykket har herdet. Egnet for å trykke flere like plater i for eksempel rekkverksløsninger. Anvendes med fordel som en beskyttelse for å hindre fuglekollisjoner. En vellykket kombinasjon av kunstnerisk utsmykning og funksjon!

Digitaltrykk

Trykket er plassert på Hammerglass-platenes bakside og ligge dermed beskyttet mot skader. Til tunnelvegger, fasader, offentlig utsmykning.

Fotografisk trykk i rekkverk

Bildet blir laminert mellom to Hammerglass-plater og ligger dermed beskyttet mot hærverk og solens UV-stråling. Platenes kanter forsegles for å hindre inntrengning av vann og forurensning.

Gjennomfargede paneler

Med større serier er det mulig å produsere gjennomfarget Hammerglass.