hammerglass marius schiller area sales manager automotive 1300x400-8

Publisert 2022-08-16

 

Velkommen til Marius Schiller, vår nye OEM-ansvarlige for Automotive!

Marius skal arbeide spesifikt mot OEM-bedrifter, og vi er glade for å få enda en ambassadør for Hammerglass på vårt lag. På vår reise mot å øke førersikkerheten i bransjen, trenger vi mange som sprer budskapet.

Hva var det som lokket deg til selskapet?

– Arbeidet mitt har alltid handlet om sikkerhet og beskyttelse. Hammerglass er et unikt produkt, og skiller seg ut fra mengden med sin pålitelighet og styrke. Her er også et lidenskapelig og dedikert team som jeg er stolt av å bli en del av.

Hvor kjente mener du våre produkter er ute i verden?

– Hammerglass er velkjent i Skandinavia, der vi også har vår sterkeste posisjon. Men vi er i ferd med å styrke oss sør i Europa og i tysktalende markeder. Utenfor Europa er vi derimot ennå i en tidlig fase. Veksten påvirkes av flere faktorer: Vi befinner oss i et marked for ansatte, der førere velger å arbeide i et sikkert miljø, spesielt i et sikkert førerhus. Til og med foreninger og bedrifter innser at slurv og risiko rundt førerens helse ikke lenger er akseptabelt, industrien trenger høyere sikkerhetsstandarder. Andre velger Hammerglass for vår gode holdbarhet, eller helt enkelt fordi det sparer dem for dyr nedetid, sammenlignet med vanlig glass..

Hvordan vil du arbeide for å spre informasjon om fordelene med våre løsninger?

– Å opplyse folk om sikkerhet er en viktig del av arbeidet vårt, og vi skal være aktive på messer rundt i verden, på workshops og i bransjeforum. Vi skal la beslutningstakere se det fra førerens side, og overbevise dem om å skape en sikker arbeidsplass for alle. Det er føreren som risikerer livet sitt om det er feil glass i førerhuset. Dessuten finnes det en økonomisk bonus med Hammerglass, som sparer foretakene store summer på sikt, de slipper unødig og kostbar nedetid på grunn av ødelagte førerglass.  

Dine tanker om Bauma-messen til høsten...

– Bauma er det største showet i verden, og vi er glade for å få være en del av det. Det er vår sjanse til å treffe førere, forhandlere og produsenter fra hele verden. Vi kommer til å samarbeide med vår gode partner Menzi Muck, og håper at så mange som mulig benytter sjansen til å se styrken i våre produkter, og å lære mer om våre skreddersydde løsninger for anleggs- og gruvemaskiner.

 

Til vår Bauma-side

Flere nyheter