Å JOBBE HOS HAMMERGLASS

Bidra til et tryggere samfunn!

hammerglass work 1300x200-8

Vil du, akkurat som oss, bidra til et tryggere samfunn med mindre hærverk og innbrudd, holdbare, nyskapende infrastrukturløsninger, og færre arbeidsulykker med knust glass? Da kan Hammerglass være bedriften for deg – og du kan bli vår nye, høyt verdsatte kollega!

Hammerglass er et globalt voksende selskap med hovedkontor og produksjon i Förslöv, Sverige. Her utvikles framtidens høyt presterende sikkerhetsglass for eiendommer, infrastruktur og anleggsmaskiner. Vi tilbyr et alternativ i alle ulike miljøer der man vil forhindre knuste glass og glasskår. Skoler, butikker, høyrisikobygg og private hjem kan alle få en sikker fasadebeskyttelse med våre vindusløsninger. Maskinførere i skog, gruver eller steinbrudd sitter trygt bak våre sertifiserte og ekstremtestede sikkerhetsruter. Beboere langs vei og jernbane får den best tenkelige støybeskyttelsen med våre hardbelagte støyskjermer, bussreisende slipper ødelagte busskur, gang- og sykkeltunneler er hele og opplyste. Kort sagt: Hammerglass gjør samfunnet litt bedre!

Våre kjerneverdier er pålitelighet, kompetanse og engasjement, og vi setter stor pris på å kunne levere kundespesifikke løsninger som utgjør en forskjell på stedet. En investering i Hammerglass gir langsiktige og tydelig positive forandringer for miljø, samfunnsnytte og økonomi.

Målet er å bli den ledende produsenten og den naturlige leverandøren av uknuselige glassløsninger på det globale markedet. Vil du bli med på reisen?

Hold utkikk etter annonserte tjenester, du kan også sende inn en spontan interessesøknad her:

Send interessemelding

Ledige stillinger