hammerglass trasigt fonster 1300x400-8

”Du må ha empati i denne bransjen”

Publisert 2022-08-29

 

Flere eksplosjoner og skyteepisoder skaper et større trygghetsbehov

Hammerglass har et nært samarbeid med sikkerhetsfirmaet Altum Security, der Patrik «Palle» Olsson er ny direktør.
– Altum tilhører Transfer Group, der ambisjonen er å være kundens «one stop shop». Samme hva behovsanalysen viser at kunden trenger, skal vi klare å levere det. Når det gjelder forsterkede vinduer og glassdører, er Hammerglass vår største leverandør, siden det nå oftere er ønskelig og det ikke finnes andre likeverdige produkter på markedet.

Det spres mye redsel og uro i dagens harde samfunn, noe som først og fremst merkes godt hos gründere og butikkeiere i byene. Antall eksplosjoner har økt, det samme med skyteepisoder, og uskyldige blir oftere utsatt for gjengkriminalitetens vold og konsekvensene av denne. Når Altum blir kontaktet, kan kunden allerede ha vært utsatt for noe, eller det har skjedd noe i nære omgivelser.

– For meg er den første samtalen det viktigste i hele prosessen. Det at en kunde tar kontakt betyr i utgangspunktet at han eller hun ikke har det bra, at man ikke kjenner seg helt trygg, og da er det de følelsene og årsakene jeg skal fokusere på. Du må ha empati i denne bransjen, være saklig, og ikke spille på redsel. Du må ha de beste sertifiserte sikkerhetsproduktene i din portefølje, om du skal kunne tilby kunden det som trengs, verken mer eller mindre. Da får du et positivt resultat som gagner alle, utenom de som har valgt å leve utenfor samfunnets rammer. Hvis du gjør en grundig og empatisk behovsanalyse, får du ikke bare en fornøyd kunde, men du har bidratt til å gjøre samfunnet litt tryggere og sikrere.

 

Når det finnes et uttalt trusselbilde mot kunden, er det en annen situasjon

– Hvis det handler om politiet eller andre høyrisikovirksomheter, eller enkelte utsatte personer, er behovsanalysen tydelig helt fra starten. Det er alltid aktuelt å se over skallbeskyttelsen, og Hammerglass sine ulike sikkerhetsklassifiserte alternativ går fra å stå imot steinkast og innbruddsforsøk i ene enden, til å være skudd- og eksplosjonssikre i andre enden. Jeg er alltid sikker når det gjelder løsningene deres, dere utfører grundige tester og sertifiserer etter alle kunstens regler, jeg vet akkurat hva kunden får.

hammerglass altum security patrik olsson

Flere nyheter