REKKVERKSLØSNINGER

Splintfrie rekkverk til offentlig miljøer

hammerglass infrastruktur rackeslosningar 1300x150-8

Vandalsikre rekkverk

Hammerglass flerfunksjonelle rekkverksløsninger utgjør både en transparent og tiltalende avgrensning og en effektiv vind- og støybeskyttelse. Våre systemer er montert som beskyttende skjermer rundt bussterminaler og arenaer, som fallbeskyttelse på lektere og murer og som rekkverk i trapper og på balkonger. Vi spesialtilpasser utforming av stolper og innfestinger for å garantere sikker montering av uknuselige og splintringsfrie glasseringsløsninger.

Alternativ som holder i lengden

Med en tålegrense 300 ganger sterkere enn glass og halve vekten, er Hammerglass et attraktivt alternativ for offentlige miljøer.

 • Trapperekkverket ved nedgangen fra perrongen er helt - uten knuste glass - til og med etter helgen
 • Uknuselige glass på barneskolens uteområde garanterer barnas sikkerhet og demper trafikkstøyen, samtidig som de fortsatt har utsikten
 • Fasede kanter og rundede hjørner på avsatsens fallbeskyttelse minimerer risikoen for kuttskader
 • Det er enkelt å fjerne graffiti fra sportspubens transparente vindskjerm
Exempelbild

Det viktige beskyttelsesrekkverket

Klokken er fem, mange er ferdige for dagen - kontorpersonell, skoleelever, mødre og barnevogner - alle er på vei hjem. Det er trangt ved busslommen - så kommer bussen.

 

Splintfrie rekkverksløsninger i Hammerglass utgjør en effektiv barriere mellom reisende og innkommende busser på terminalen. Skulle noe gå galt, kan det være livsviktig med et rekkverk som ikke sprer glassplinter. Våre beskyttelsesrekkverk leveres med faste eller hengslede partier. Monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass sitt stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.

Exempelbild

Uknuselig i trappegangen

Trappen til sporområdet, til torget, til skolegården er perfekte objekter for hærverk. Med Hammerglass i stedet for glass i rekkverksplatene er det ikke lengre like gøy å forsøke - ettersom glasset ikke lenger går an å knuse.

 

Unngå skjemmende knuste ruter etter hærverk - høye saneringskostnader og bytte av tunge og uhåndterlige glassplater elimineres. Monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass sitt stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger. Man kan enkelt montere håndtak direkte i Hammerglass-platene.

Exempelbild

Fallbeskyttelse for arenaer og tribuner

Hjemmelaget scorer, publikum jubler, trykket øker på tribunen. Med mange mennesker samlet på et begrenset område, øker risikoen for ulykker., Med Hammerglass som beskyttelse for publikum i stedet for laminert eller herdet glass, minsker risikoen.

 

Våre splintfrie løsninger kan monteres på de fleste publikumsarenaer (her på svenske nasjonalarenaen, Friends Arena i Solna). Panelene produseres med avrundede hjørner og fasede kanter for å unngå risikoen for kuttskader. Monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass sitt stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.

Exempelbild

Støyskjermen som fallbeskyttelse...

Hammerglass sitt system for støyskjermer kan også brukes som en transparent beskyttelse omkring lekeplassen eller skateparken i sentrum. Perfekt for barnehagen eller skolen i trafikkerte byområder. Effektiv støydemping i kombinasjon med fri sikt bidrar til et bra utemiljø for voksne og barn i alle aldre.

 

Våre designere bidrar med tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne anbud på komplette prosjekt. Oppmålt og tilskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

Exempelbild

... og vindskjermen som også er en støyskjerm

Stille og rolig på terrassen, uteserveringen, når du venter på toget.

 

 • Støyfritt miljø selv i trafikkert område
 • Beskytter mot kald trekk og kraftige vindkast
 • Skjermtrykk hindrer innsyn
Exempelbild

 

Farge, trykk og lys

Hammerglass leveres vanligvis som klare eller opalhvite plater. Er det snakk om større serier, kan også gjennomfarget Hammerglass leveres. Hammerglass-platene kan også screentrykkes eller utstyres med fotografisk firefargerstrykk for å skape et levende og attraktivt gatemiljø. Strategisk plassert LED-belysning på en trykt eller gjennomfarget Hammerglass-plate gir en slående effekt og danner et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket.

 

Under fanen HammerART forteller vi mer om kunstneriske muligheter!

 

   

Last ned produktblad

Les mer om HammerArt

Konstruksjon og montering

La oss være med i dialogen allerede på idéstadiet. Våre designere kan hjelpe med tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

 • Platene produseres etter mål etter at stolpesystem osv. er ferdigmontert
 • Ferdige løsninger for innfesting og montering
 • Halve glassvekten
 • 300 ganger sterkere enn glass
 • Ingen glassknusing
 • Minimalt vedlikehold
 • Fri utsikt mot omgivelsene