MEDIALØSNINGER

Hærverkbeskyttelse for informasjonstavler og lysskilt

Uknuselig glass for informasjonstavler

Mange apparater og elektronisk utstyr behøver et ekstra sterkt beskyttelsesglass. Hammerglass mediabeskyttelse monteres foran reklametavler og lysskilter i områder med risiko for skade. Hammerglass er også et bra valg for å beskytte ømfintlig utstyr mot kjemikalier.

Exempelbild

Beskyttelsesglass & touch screen

Hammerglass fungerer utmerket både i applikasjoner med behov for beskyttelsesglass og i miljøer med ønsker om uknuselige berøringsskjermer/touchscreens.

 

Et ønske når det gjelder bildeskjermsbeskyttelse er at glasset skal være antirefleksbehandlet. Da antirefleksbehandling og ripebeskyttende behandling er motstridende funksjoner, blir det et spørsmål om kompromiss i hvert enkelt tilfelle. Våre selgere hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.

 

  • 300 ganger sterkere enn glass
  • Halve glassvekten
  • Enkel graffitifjerning
  • Minimalt vedlikehold

Sterk sol?
Hammerglass er værbestandig.

Vedvarende regn?
Hammerglass er værbestandig.

Svært lave temperaturer?
Hammerglass er værbestandig.

Konstruksjon

Rundt hjørne, skråsider, bøyde plater, freste hull eller annen bearbeiding er ikke noe problem. Vi har mulighet for produsere nøyaktig riktig størrelse og form på Hammerglass-platene. Med større serier kan glassene rastertrykkes med en svart maske rundt kanten før de belegges med Hammerglass ekstremt harde ytre belegg av silisiumoksid. Hammerglass kan også leveres som gjennomfarget glass.