INNBRUDDSSIKRE VINDUER

Uknuselige ruter + innbruddssikre vindusrammer.
En kombinasjon som gjør deg skikkelig sikker.

hammerglass fastighet securitywindows 1300x150-8

Innbruddssikre vinduer - som er ordentlig sikre!

Det tar bare ti minutter for en innbruddstyv å tømme huset ditt for verdisaker. Da hjelper verken alarm, kamera eller sikkerhetsvindu med standardglass. Da behøves noe som holder tyven ute. En vindusramme av høy innbruddsklasse med uknuselig glass. Selv om Hammerglass Security Windows er en nyhet på privatmarkedet, er uknuselige, vandalisme- og innbruddssikre vinduer ikke nytt for oss. Vi har hjulpet eiere av eiendommer, butikker og sikkerhetsobjekter i over 20 år, men nå er det på tide at også villaeiere får en vindusløsning som er trygg og sikker - i praksis og ikke bare på papiret.

Endelig et ordentlig sikkerhetsvindu!

Vi tester alle våre produkter grundig, både internt og eksternt. Se filmen hvor vi gjør en sammenligningstest mellom Hammerglass 6 mm og et tradisjonelt sikkerhetsglass fra et politikammer (25 mm laminert glass).

 • Et innbrudd tar 10 minutter å gjennomføre.
 • Halvparten av alle innbrudd skjer via vinduet.
 • Generelt sett er vinduer og glasspartier det svakeste punktet på eiendommen. Etter vinduer og butikkvinduer følger dører, slik som ytterdører og altandører.

Se flere test-filmer

Derfor er Hammerglass Security Windows det beste valget

Det finnes ingen løsninger som garantert står imot et innbruddsforsøk hvor tyven virkelig har ubegrenset tid, verktøy og ressurser til sin rådighetDerimot er forskjellen mellom ulike vinduer stor når det gjelder hvor vanskelig det er å bryte seg inn. Det vi beskytter mot er innbrudd med rimelige verktøy. Her har akkreditert institutt testet og sertifisert våre vinduer og glass i flere sikkerhetsklasser.

På et vanlig “innbruddssikkert” vindu er det vanskelig å bryte opp vindusrammen – men veldig enkelt å knuse glasset og krype inn. I løpet av 10 minutter er både tyven og verdisakene borte – på tross av alarm, kamera, vektere og politi. Dette skjer ikke med Hammerglass Security Windows. Våre ruter holder tyven ute.

Exempelbild

Hammerglass Security Windows innleder et nytt kapittel hvor trygghet blir tilgjengelig også for private eiendommer - dessuten til en lavere pris enn et tilsvarende sikkerhetsvindu. Her er noen forklaringer hvorfor Hammerglass Security Windows er det rette valget ved alle nybygg og bytte av vinduer:

 

 • Endelig en profesjonell sikkerhetsløsning som fungerer både for kommersielle eiendommer og privatboliger.
 • Beskyttelse i særklasse og kvalitet til markedets beste pris.
 • Hammerglass beskytter både mot innbrudd og sabotasje. Motstandskraften i Hammerglass er 300 ganger sterkere enn glass.
 • Våre vinduer , altandører og isolerglass kommer med en unik isolerglassgaranti på 10 år.
 • Riktig konfigurert gir Hammerglass isolerglass en U-verdi på 0,66.
 • Den lave vekten på Hammerglass Security Windows gjør sikkerhet mulig også på svært store glasspartier.
 • Innbruddsklasse RC2-P6B/P7B/P8B som standard.
 • Hammerglass har utmerket lydreduksjonsevne og UV-beskyttelse inntil 99,96%.
 • Vinduene limes, noe som gjør det umulig med innbrudd gjennom utløfting av rutene.

Et komplet vindussortiment

For eiere av eiendommer tilbyr vi store valgmuligheter i form av åpningsfunksjon - innadgående, utadgående, toppsvingvindu eller dreie/vipp-vindu. Hammerglass Security Windows finnes i flere utførelser med høyeste kvalitet: Tre/Aluminium, PVC, Hel-Aluminium samt Tre.

Våre standardvinduer og altandører har trerammer kledd i aluminium, hvor karm og ytterramme - de mest værutsatte delene av vinduet - er helt konstruert i vedlikeholdsfri aluminium og hvor innsiden består av tettvokst kvalitetsfuru. Utsiden av aluminium er malt i farge NCS S 0502-Y som standard. Innsiden av vinduet er malt med et miljøvennlig og vannbasert overflatelag i fargen NCS S 0502-Y eller NCS S 0500-N. Alle farger innen RAL og NCS er også tilgjengelig.

I tillegg til vårt standardsortiment tilbyr vi også beskyttende glassløsninger mot både skudd og eksplosjoner. Alle produktene våre er grundig testet og er tilgjengelige i sikkerhetsnivåer opp til tilsvarende RC5/BR6-NS/EXR2.

 Les mere om beskyttelsesnivåer

Exempelbild

FASTE VINDUER

 

Exempelbild

TOPPSVING

 

Exempelbild

DREJE/VIPP

 

Exempelbild

DØRER

Exempelbild

FAST 3-LAGS

Exempelbild

ÅPNINGSBART 2+1

Innadslående/Utadslående

Exempelbild

ÅPNINGSBART 3-LAGS

Innadslående/Utadslående

Exempelbild

HÅNDTAK STANDARD

Hoppe Tôkyô

Exempelbild

HÅNDTAK BARNESIKRING

Hoppe Tôkyô

Exempelbild

HÅNDTAK LÅSE

Hoppe Tôkyô

HÅNDTAK ASSA-LÅSE

Assa Vinga

SPESIFIKASJONER  
Standard Indre/Ytre ramme Tre/Aluminium
Valgmuligheter: Tre/Tre, Alu/Alu, PVC/PVC
Standard farge Indre ramme NCS S 0502-Y eller NCS S 0500-N
Valgmuligheter: Alle RAL-/NCS-farger samt klarlakk, hvitpigmentert klarlakk, brun glasur
Standard farge Ytre ramme NCS S 0502-Y
Valgmuligheter: Alle RAL-/NCS-farger
Sprosse Utenpåliggende 30 mm, 50 mm
Sprosse Mellom rutene Nej
Innbruddsklasser

RC2-P6B
RC2-P7B
RC2-P8B

*RC2: Står emot 3-15 minutters angrep med enkle verktøjer som skruetrekker, tang, hammer, kiler osv.

Vekt/m2 P6B - 35 kg
P7B - 35 kg
P8B - 37 kg
U-verdi Fra 0,85

Velg riktig sikkerhetsvindue - Beskytte både mennesker og eiendom

Hærverkssikring? Innbruddssikring? Personvern? Hva ønsker du? Hammerglass Security Windows konfigureres på forskjellige måter for å gi ulike egenskaper. Det er beskyttelsesbehovet som avgjør hvilken kombinasjon som passer best. Avhengig av om Hammerglass-ruten plasseres på utsiden, innsiden eller i midtenav vinduet, er det en konfigurasjon som er optimert ut fra det spesifikke risikobildet.

Exempelbild

BESKYTTELSE MOT HÆRVERK - "Skolefavoritten"

Med Hammerglass på utsiden bygger vi en sterk og avskrekkende vandalbeskyttelse. Konfigurasjonen beskytter eiendommen ved lett, impulsiv vandalisme, slik som å kaste stein, spark og slag med balltre. Konfigurasjonen gir i tillegg til angrepsbeskyttelsen et isolerglass med svært gode isolasjonsverdier. Denne løsningen passer for offentlige og kommersielle eiendommer som er utsatt for vandalisme.

 

 

Konfigurasjon

Ytre glass: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Mellomglass: Herdet glass
Indre glass: Herdet energiglass

Exempelbild

INNBRUDDSVERN - "Villavalget"

Med Hammerglass i midten bygger vi den optimale innbruddsbeskyttelsen for hjemmebruk. Plasseringen av Hammerglass-ruten i midten gir optimale isolasjonsverdier, mens vanlig vindusglass ytterst forenkler vindusvask. Driftsøkonomi og sikkerhet i ett. Hammerglass-vinduet er uknuselig og i prinsippet umulig å forsere. Denne løsningen passer for villaeieren som vil føle seg sikker - på ordentlig!

 

 

Konfigurasjon

Ytre glass: Energiglass eller solenergiglass
Mellomglass: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Indre glass: Energiglass eller herdet energiglass

Exempelbild

PERSONVERN - "Politikonfigurasjonen"

Med Hammerglass innerst bygger vi en sterk personbeskyttelse, hvor faren for glass splinter inn i lokalet minimeres. Konfigurasjonen gir eiendommen en usynlig beskyttelse som er lett å vedlikeholde som har svært gode isolasjonsverdier. Denne løsningen passer for eiendommer med krav til personbeskyttelse slik som psykisk helsevern, skoler, politistasjoner og sikkerhetsobjekt. Innvendig montering kan også beskytte ved eksplosjoner.

 

 

Konfigurasjon

Ytre glass: Herdet solenergiglass eller energiglass
Mellomglass: Herdet glass
Indre glass: Hammerglass Unbreakable 6 mm

Montering og garantier

Hammerglass vindussystem monteres av anbefalte montører for å garantere den beste kvalitet. Alle Hammerglass-ruter lasermerkes med en logo og et produksjonsnummer for sporbarhet og intern kvalitetssikring og sikkerhet ved eventuelle garantispørsmål.

 

Pris og salgskanaler

Vårt mål er å tilby sikkerhetsvinduer i høyeste kvalitet til markedets beste pris. For å garantere riktig montering selger vi kun direkte til installatører - uten mellomledd.