Publisert 2023-02-07

 

Rett beskyttelse på rett plass

Hammerglass har spesialkompetanse rundt det å sikre eiendommer med høyrisikovirksomheter, for eksempel politistasjoner og ulike institusjoner. Markku Hedekvarn gir oss et innblikk “bak kulissene", spesielt med tanke på hvordan vi arbeider med denne type oppdrag.

– Ettersom vi har bred erfaring, kan vi være behjelpelige med sikkerhetsanalysen helt fra starten av – eventuelt komme med innspill hvis analysen allerede er utført – og gjøre kunden oppmerksom på hele trusselbildet. Først når man ser dette tydelig, kan man velge rett beskyttelsesprodukt for å få ønsket resultat, hvis noe faktisk skulle skje. Har man en beskyttelse hvis oppgave er å minimere risikoen for innbrudd, så skal innbruddstyven gå tomhendt hjem alle dager i uken. Trenger du beskyttelse som kan stå imot den grove kriminaliteten, som skudd og eksplosjoner, så skal alle som er i bygningen få komme helskinnet hjem, selv om bygningen blir utsatt for dette.

– Uvitenhet, feil tankesett eller en presset økonomi skal ikke styre risikoanalysen. Vi tilbyr ulike sikkerhetsklasser som kan tilpasses virksomheten og kravbildet, slik at man får rett beskyttelse på rett plass, verken mer eller mindre.

Flere nyheter