Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Rekkverk

Hammerglass flerfunksjonelle rekkverksløsninger utgjør både en transparent og tiltalende avgrensning og en effektiv vind- og støybeskyttelse. Våre systemer er montert som beskyttende skjermer rundt bussterminaler og arenaer, som fallbeskyttelse på lektere og murer og som rekkverk i trapper og på balkonger. Vi spesialtilpasser utforming av stolper og innfestinger for å garantere sikker montering av uknuselige og splintringsfrie glasseringsløsninger. Med en holdbarhet som er 300 ganger sterkere enn glass og med halve vekten, er Hammerglass et attraktivt alternativ for offentlige miljøer.

Utsmykning med farge og lys

Hammerglass leveres vanligvis som klare eller opalhvite plater. Er det snakk om større serier, kan også gjennomfarget Hammerglass leveres. Hammerglass-platene kan også screentrykkes eller utstyres med fotografisk firefargerstrykk for å skape et levende og attraktivt gatemiljø. Strategisk plassert LED-belysning på en trykt eller gjennomfarget Hammerglass-plate gir en slående effekt og danner et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket.

Fleksible løsninger

BESKYTTELSESREKKVERK

Splinterfrie rekkverksløsninger i Hammerglass utgjør en effektiv barriere mellom reisende og innkommende busser i terminalen. Leveres med faste eller åpningsbare partier, klare, opale eller fargede plater og diodebelysning. Monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.

TRAPPEREKKVERK

Eliminere knust glass etter vandalisme, høye saneringskostnader og bytte av tunge og uhåndterlige glassplater i offentlig miljø med Hammerglass. Platene monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.

FALLBESKYTTELSE

Fallbeskyttelse for lektere kan utformes med avrundede hjørner og avfasede kanter for å eliminere risikoen for kuttskader. Monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.

Konstruksjon og montering

La oss være med i dialogen allerede på idéstadiet. Våre designere kan hjelpe med tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

  • Platene produseres etter mål etter at stolpesystem osv. er ferdigmontert
  • Ferdige løsninger for innfesting og montering
  • Halve glassvekten
  • 300 ganger sterkere enn glass
  • Ingen glassknusing
  • Minimalt vedlikehold
  • Fri utsikt mot omgivelsene