Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

HAMMERGLASS ISOLER

Hammerglass Isoler er et isoleringsglassystem med 2 eller 3 ruter, med valgfritt glass i den indre ruten. Hammerglass Isoler kan integreres i det eksisterende fasadesystemet. Lav vekt og høy beskyttelsesklasse gir store muligheter for glassering i eksisterende systemer. I tillegg til motstandskraften mot innbrudd og vandalisering, har Hammerglass Isoler også en utmerket evne til lydreduksjon, lav U-verdi og beskyttelse mot sol. Hammerglass Isoler finnes også med varmereduserende Hammerglass-IR, et svakt grønntonet Hammerglass som gir en varmereduksjon på 45%. Alle vindus-/aluminiumsprodusenter kan levere vinduer eller dører med Hammerglass i rutene.

Klassifisert isoleringsglassystem

Hammerglass Isoler gir fullverdig beskyttelse mot innbrudd og vandalisering for skoler, offentlige bygninger, industri osv., og egner seg også til vanlige eneboliger. Systemet gir også personvern ved montering av Hammerglass som indre glas i isoleringskassetten. Hammerglass Isoler fremstilles i alle eksisterende isoleringsglassutførelser, oftest med Hammerglass utvendig. Som andre og/eller tredje glass kan velges fritt mellom alle eksisterende glass på markedet. Hammerglass Isoler er etter EN 356 godkjent i opptil beskyttelsesklasse P8B i konfigurasjonene /6 mm Hammerglass/12 mm distanse/4-4-1 lamellglass/.

Montasje og garantier

Hammerglass Isoler monteres kun av sertifiserte montører som følger MTK:s retningslinjer for å garantere beste kvalitet. Alle Hammerglass-ruter lasermerkes med en logo og et produksjonsnummer for sporbarhet og intern kvalitetssikring og sikkerhet ved eventuelle garantispørsmål.