Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Sikkerhetsinnredning

Hammerglass er sertifisert til beskyttelsesklasse P8B, som tilsvarer den høyeste beskyttelsesklassen for innbruddsgitter og rullesjalusier. Med 300 ganger større styrke enn glass er Hammerglass nesten uknuselig uknuselig, og derfor utmerket når det gjelder sikkerhetsmontrer og sikkerhetsskap hos gullsmeder, klokkebutikker, kirker osv.

Stopp tyven!

Vi tilbyr komplette kundetilpassede butikkinnredninger og sikkerhetsløsninger for glassmontrer og sikkerhetsskap. Glassene  kan sinkes, skjøtes og foldes inn for å gjøre det mulig å produsere komplette møbler og skap i Hammerglass. Våre samarbeidspartnere lager innredningsforslag basert på kundens forutsetninger og ønsker, samordner involverte håndverkere og leverer til slutt et ferdig arbeid. Filmen (til høyre) viser et mislykket innbruddsforsøk hos en av våre kunder. Denne gang fikk tyven gå tomhendt og butikkeieren slapp å sanere butikken for knust glass.

Tryggere arbeidsmiljø

Liten plass, men ønske om mer sikkerhet? En sluse i Hammerglass krever liten plass, men gjør utrolig nytte. En investering i sikkert arbeidsmiljø som gagner både kunder og ansatte. Hammerglass installeres i spesialdesignede sikkerhetssluser i material som tre, stål, aluminium slik at det harmonerer med resten av butikkinnredningen.

Montasje og garantier

Hammerglass-platene monteres i eksisterende monter-/skapkonstruksjoner eller i kundetilpassede løsninger.