Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Rekkverk

Kombinasjonen av transparens og sikkerhet gjør Hammerglass til et attraktivt alternativ for rekkeverksløsninger på terrasser, balkonger og i trapper. Utskifte av gamle balkongfronter av plater, kompakte trekonstruksjoner og ustødige rekkverk med Hammerglass gir et virkelig ansiktsløft selv på eldre boliger. Hammerglass-platene leveres i klar eller opal utførelse og kan bestilles i ulike farger ved større prosjekter. Hammerglass tilbyr splinter- og klatrefrie lavvektsløsninger som oppfyller kravet til barnesikkerhet der ingen åpninger er større enn 100 mm.

Attraktive rekkverksløsninger med høy sikkerhet

TERRASSEREKKVERK

Vind- og fallbeskyttelse for montering rundt terrasser og uteplasser. Velg mellom klare Hammerglass-plater og fri utsikt mot omgivelsene eller opal utførelse for større innsynsbeskyttelse.

BALKONGREKKVERK

For ny installasjon eller bytte av balkongfronter i eksisterende rekkverkskonstruksjon. En moderne og splinterfri lavvektsløsning som også utbedrer eldre bygninger. Hammerglass-platene kan bestilles i ulike farger til større prosjekter.

TRAPPEREKKVERK

Rekkverksløsninger for trapper og avsatser som passer like bra i offentlige bygninger som i eneboliger. Hammerglass-platene kan utformes med runde hjørner og avfasede kanter for å eliminere faren for kuttskader.

Montasje og garantier

Hammerglass-platene monteres i eksisterende rekkverkskonstruksjon, Hammerglass stolpesystem eller prosjekttilpassede festeløsninger.