Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Våre samarbeidspartnere

Hammerglass INFRASTRUKTUR

Innen Hammerglass INFRASTRUKTUR arbeider vi ofte med hele prosjekt, som omfatter alt fra første idé til komplett levering av stålkonstruksjon, fastgjøringer og Hammerglass. Våre konstruktører tar i nært samarbeid med bestillere, entreprenører og underleverandører frem tegninger og forslag til funksjonelle løsninger.

Hammerglass EIENDOM

I samarbeid med ledende vinduprodusenter tilbyr vi et helt system av vindusløsninger med uknuselige ruter. Ved nybygg eller tilbygg er ekstrakostnaden ved bestilling av et ferdig vindu med Hammerglass-vinduer kun marginalt.

Hammerglass AUTOMOTIVE

Vi leverer Hammerglass-ruter til de fleste maskiner fra ledende maskinprodusenter. Vår konstruksjonsavdeling har spisskompetanse som gjerne stilles til rådighet for OEM-er.