Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Forretningsområder

Hammerglass er en praktisk beskyttelse i alle miljøer med risiko for glassknusing. Bedriften består i dag av tre forretningsområder: Infrastruktur, Eiendom og Automotive.

Hammerglass INFRASTRUKTUR

Permanente, uknuselige glassløsninger for moderne samfunnsbygg. Rutenes lave vekt og harde overflate gjør Hammerglass til et populært valg både ved prosjektering og ved skifte av eksisterende glass. Anslått levetid er mer enn 40 år. Støyskjermer, levegger, tak- og veggløsninger for reisesenter, gang- og jernbanetunneler og broer er noen eksempler på våre infrastrukturprosjekt.

Hammerglass EIENDOM

Fokus på vindu- og dørløsninger for å forhindre innbrudd og vandalisme, samt beskyttelse mot skudd og eksplosjon. Et helt system av uknuselige ruter for nybygg, skifte av glass samt sekundærglassning.

Hammerglass AUTOMOTIVE

Uknuselige ruter for alle typer anleggsmaskiner, med fokus på sikrere miljø for sjåførene. Våre løsninger bidrar til økt personbeskyttelse og redusert fare for uplanlagt driftsstopp. Hammerglass kan fås som erstatningsruter til de fleste sædvanligt forekommende maskiner. Eksplosjonstestede ruter i patenterte system.