hammerglass affarsomradeschef fastighet jonas reuterberg 01 1300x400-8

"Samfunnssikkerheten blir en av de viktigste sakene fremover"

Publisert 2022-06-08

 

Jonas Reuterberg er ny forretningsområdesjef for Hammerglass Eiendom

– Vi opplever dessverre en oppadgående trend når det gjelder hærverk i samfunnet, og vi ser at behovet og interessen for Hammerglass-produkter øker. Personlig tror jeg at samfunnssikkerheten blir en av de viktigste sakene i det kommende valget, både lokalt og på nasjonalt nivå.

Jonas Reuterberg har mye å by på med sin lange bakgrunn som selger av ulike komplekse løsninger, og hans erfaring med å jobbe imot den offentlige sektoren vil være en fordel i oppdraget for Hammerglass.

– Jeg ble lokket av flere faktorer, blant annet miljøfaktoren. Hammerglass sin unike holdbarhet skaper et positivt livssyklus- og kostnadsperspektiv, og det er jo en faktor som ingen kan se bort fra lengre. Vi må investere i holdbare, langsiktige løsninger. Hammerglass imponerer meg også med sin lange garanti, sine sertifikater og sin innovative holdning. Her har vi til og med uknuselige buss-skur i produktsortimentet! At vi nettopp har blitt medlem i Stiftelsen Tryggare Sverige, ser jeg på som en bekreftelse på samfunnsengasjement. 

Skoler er ekstra interessante

Hammerglass har sikret vinduer og dører på mange skoler, og på denne måten økt trivselen for elevene og personalet. Bonusen blir selvfølgelig reduserte kostnader etter hærverk og innbrudd.

– Dette er et område der jeg ser fram til å bistå med råd om sikkerhetsanalyser. Kommunene har jo store krav på seg. Hele og trygge skoler bidrar til nyinnflyttinger. 

Hvordan ser du på de kommende årene?

– Jeg håper på et foretak som går like fort framover som et høyhastighetstog, og det er en reise jeg kjenner jeg er nysgjerrig på og som jeg vil være med å bidra til. Det er spennende at Hammerglass har både produksjon og hovedkontor i lille Förslöv i Sverige, og verner om de små lokale kundene, men at de også etablerer seg med full kraft globalt. Jeg tror at en viktig bit i puslespillet framover er å lytte til både «gammel og ny» kunnskap om sikkerhet. Vi som er litt mer erfarne, har stor nytte av å invitere for eksempel nyutdannede arkitekter og byggmestere, og diskutere trygge, smarte skallbeskyttelser sammen. Her er utallige muligheter for utvikling og synergieffekter.

Flere nyheter