hammerglass patric carlsson 1300x400-8

"Jeg ser frem til å få reise rundt og spre kunnskap om sikre førerløsninger"

Patric Carlsson er ny selger for Hammerglass Automotive med salgsanvar for Skandinavia. Han er glad for å kunne få spre Hammerglass budskap i Skandinavia da det er et marked som allerede har en større bevissthet om førersikkerhet, men tenker at vi må skape enda større ringer i vannet.

Patric tar over pinnen efter Mats Ljunggren Lövkrona og kommer arbeide i samma ånd og med samme fokus. Det handler om å spre kunnskap rundt førersikkerhet i utsatte arbeidsmiljøer og å være tilstede der det finnes behov.

– Hammerglass Automotive har jo et motto – at hver fører skal komme trygt hjem etter jobb. Da må man også se med åpne øyne på alle de tenkbare scenarier som kan ligga bak en alvorlig ulykke. Sannheten er jo faktiskt den att bare fordi at en sikkerhetsrute er eksplosjonsbeskyttet så betyr det ikke automatiskt at den er uknuselig. Den kan gå i stykker av et stenprosjektil som slenges i vei av trykkbølgen og da er føreren i direkte fare. For min del blir det fremfor alt en fornøyelse å få spre kunnskap om vår RABS-ramme som erstatter både gitter og sikkerhetsrute og som gir et komplett førersbeskyttelse men også om muligheten til å kunne oppgradere maskiner med våre uknuselige erstattningsruter når originalruten går i stykker.

Gitter er heller ikke tilstrekkelig

Å kombinere din eksplosjonstestede rute med et gitter og tro at man er trygg med det kan vise seg å være en stor tabbe mener Patric Carlsson.
– Gitteret kan jo slippe gjennom den der steinen og er da ikke ruten uknuselig så hjelper det ikke at man valgt dobble sikkerhetsløsninger. Den her typen av resonnemang vil vi gjerne framheve og jeg kjenner sterkt for å få komme ut og møte kunder, nye og gamle, og diskutere dette. Samtidig vil vi høre og lære oss av andres sikkerhetsarbeide da vi tror på et felles ansvarstagende for førerne og det finnes mye vi kan lære av hverandre. Det er mennesker som sitter i de der kabinene, og det finnes ingen grunn till at de som tar besluttningene rundt maskinene ikke skal velge det aller beste alternativet ut fra arbetsmiljø og risiko.

Kontakt Patric!

Patric Carlsson, Area Sales Manager Scandinavia
+47 917 83 309
E-mail>>

Flere nyheter