Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Medialøsninger

Mange apparater og elektronisk utstyr behøver et ekstra sterkt beskyttelsesglass. Hammerglass mediabeskyttelse monteres foran reklametavler og lysskilter i områder med risiko for skade. Hammerglass er også et bra valg for å beskytte ømfintlig utstyr mot kjemikalier.

Beskyttelsesglass & touch screen

Hammerglass fungerer utmerket både når det er behov for rene beskyttelsesglass og i miljøer med behov for uknuselige berøringsskjermer. Et ønske når det gjelder bildeskjermsbeskyttelse er at glasset skal være antirefleksbehandlet. Da antirefleksbehandling og ripebeskyttende behandling er motstridende funksjoner, blir det et spørsmål om kompromiss i hvert enkelt tilfelle. Våre selgere hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.

Konstruksjon

Rundt hjørne, skråsider, bøyde plater, freste hull eller annen bearbeiding er ikke noe problem. Vi har mulighet for å CNC-frese fram nøyaktig riktig størrelse og form på Hammerglass-platene. Med større serier kan glassene rastertrykkes med en svart maske rundt kanten før de belegges med Hammerglass ekstremt harde ytre belegg av silisiumoksid. Hammerglass kan også leveres som gjennomfarget glass.

  • 300 ganger sterkere enn glass
  • Halve glassvekten
  • Enkel sanering
  • Minimalt vedlikehold