Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Leskur med uknuselige glass

De fleste trafikkselskaper har store problemer med knuste glass i sine leskur. På mange steder må glasset byttes flere ganger i året. Hammerglass AS tilbyr uknuselige, permanente løsninger for værbeskyttelse for leskur, perrongvern, torgmiljøer osv. Stygge knuste glass etter vandalisme, høye saneringskostnader og skifte av tunge og uhåndterlige glassplater elimineres. Etter graffitiangrep, tusjtagging eller annen tilsmussing, kan de fleste kjente rengjøringsmidler og kjemikalier brukes uten at Hammerglass-rutene tar skade.

Minimalt vedlikehold

Det føles utrygt, ubehagelig og ofte vått og værhardt å vente på bussen i et dårlig busskur. Sinte og leie reisende har skrevet spaltemeter både i avisenes innsendersider og i direkte brev til trafikkselskapene. Knust glass koster mye penger. Med Hammerglass i problemområdene blir det ikke mer knust glass, og fremtidig vedlikehold er minimalt. Det rekker med en knust rute for at det skulle vært billigere å bruke Hammerglass allerede fra begynnelsen. Å bytte til uknuselige Hammerglass i utsatte områder er en investering – ikke en kostnad.

Dekorer med farge og form

Hammerglass-platene er fleksible og kan formes for å tilpasses for montering i bøyde profiler, f eks i hvelvet tak. Platene kan også rastertrykkes, vanligvis med et opalt trykk for å hindre fugler fra å fly inn i rutene. Teknikken tillater trykk i fire farger, som gir uendelige muligheter for personlig utforming. Leskurene kan utstyres med kommunens våpenskjold eller et mønster som gjentas med jevne mellomrom.  Med større serier er det mulig å produsere gjennomfarget Hammerglass. En trykket eller gjennomfarget Hammerglass-plate med diodelamper utgjør et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket.

Konstruksjon og montering

Ta oss med i samtalen! Våre designere kan hjelpe deg med tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi stiller gjerne opp med demoruter til kraftig redusert pris for prøvemontering av Hammerglass der dette behøves.

  • Fri utsikt mot omgivelsene
  • 300 ganger sterkere enn glass
  • Halve glassvekten
  • Enkel sanering
  • Minimalt vedlikehold