Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Gang- & sykkeltunneler

Opplyste gangtunneler gir ikke bare sikrere miljø og økt trygghet, de er også vakre. En opal, trykket eller gjennomfarget Hammerglass-plate med diodelamper utgjør et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket. Etter graffitiangrep, tusjtagging eller annen tilsmussing, kan de fleste kjente rengjøringsmidler og kjemikalier brukes uten at Hammerglass-rutene tar skade.

Farge og LED lyser opp

Hammerglass-platene kan rastertrykkes eller digitaltrykkes. Teknikken tillater trykk i fire farger, som gir uendelige muligheter for personlig utforming. Tunnelpaneler kan utstyres med kommunens våpenskjold, mønster som gjentas med jevne mellomrom eller designede trykk.  Med større serier er det mulig å produsere gjennomfarget Hammerglass. En trykket eller gjennomfarget Hammerglass-plate med diodelamper utgjør et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket. En opplyst gangtunnel er ikke bare vakker, den gir også sikrere miljø og økt trygghet.

Konstruksjon og montering

Hammerglass-platene måles opp individuelt og CNC-freses deretter for beste passform. Platene er fleksible og kan formes for å tilpasses for montering i bøyde profiler. Innfesting gjøres med stålprofiler eller Hammerglass Fixpoints. La oss være med i dialogen allerede på idéstadiet. Våre designere produserer tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

  • Platene produseres etter mål etter at stålskjelett osv. er ferdigmontert
  • Ferdige løsninger for innfesting og montering
  • Halve vekten av vanlig glass
  • Ingen glassknusing