Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Dekkprofiler

Dekkprofiler i Hammerglass er et utmerket og funksjonelt alternativ til tradisjonelle metallplater. Dekkprofilene er ikke-ledende og lages av svart UV-bestandig Hammerglass som kan tilpasses en eksisterende eller nyprodusert gjerde-/skjermløsning.

Ikke-ledende dekkprofiler

På støyskjermer og gjerder langs jernbanelinjer er plater av sikkerhetsmessige årsaker rett og slett uegnet. En ledning som har falt ned og som så kommer i kontakt med metallet, vil kunne gjøre hele skjermstrekningen strømførende, noe som kan få fatale konsekvenser. Her kan man med fordel bruke Hammerglass-dekkprofiler for å beskytte trekonstruksjonen under mot fukt og råte.

  • Isolerende/Ikke-ledende
  • Lav vekt
  • Lang levetid
  • Minimalt vedlikehold
  • Kostnadseffektiv

Konstruksjon og montering

Skreddersydd konstruksjon med utforming og mål etter kundens egne ønsker. Hammerglass Dekkprofiler lages av 4 mm svart UV-bestandig Hammerglass som kan tilpasses en eksisterende eller nyprodusert gjerde-/skjermløsning. Montering etter anvisninger fra Hammerglass.