Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Broer

Hammerglass AS produserer glasserings- og innfestingsløsninger for alle tenkelige broløsninger for vei og jernbane, i tillegg til gang- og sykkelbroer.  Støyskjerming og fallvern på broer kan i høyeste grad være både funksjonelle og dekorative. Med store valgmuligheter for innfesting i bro og montering av Hammerglass-platene, kan broen bli mye mer enn en transportvei. Overflatebehandling i nanoteknologi bidrar til at tilsmussing av eksos, olje og asfalt ikke fester seg like lett som på vanlig glass. Forventet levetid er over 40 år.

Farve og lys

Med mønster, farger og lyssetting, skapes dessuten et attraktivt blikkfang. Hammerglass-platene kan trykkes, og det gir uendelige muligheter for personlig utforming. Platene kan utstyres med kommunens våpenskjold eller et mønster som gjentas med jevne mellomrom. Med større serier er det mulig å produsere gjennomfarget Hammerglass. En trykket eller gjennomfarget Hammerglass-plate med diodelamper utgjør et attraktivt lyspunkt i kveldsmørket.

Fleksible løsninger

JERNBANEBRO

Hammerglass System BRO-2 er et komplett system for montering på brostendere langs vei og jernbane. Varmeforsinkede stolper for sidemontering i brostendere, eller bolting i broens kantbjelke. Hammerglass-platene monteres på utsiden av stolpene, med utvendig støtteplate og kraftig klemmeprofil, samt gjennomgående bolter.  Samtlige skjermer utstyres med jordingsskinner, og hver seksjon jordes separat. En 45-graders knekk i toppen av Hammerglass-platene avstiver konstruksjonen og bidrar samtidig til effektiv reduksjon av lavfrekvent støy fra tog.

VEIBRO

Hammerglass System BRO-2 er et komplett system for montering på brostendere langs vei eller jernbane. Varmeforsinkede stolper for sidemontering i brostendere. Hammerglass-platene monteres på utsiden av stolpene, med utvendig støtteplate og kraftig klemmeprofil, samt gjennomgående bolter. Platene sikres i tillegg med vaier i overkant.  Monteringen utføres fra innsiden av broen. Montering kan også utføres i eksisterende innfestingssystem eller prosjekttilpasset stolpesystem.

GANG- & SYKKELBRO

Fleksible løsninger for gang- og sykkelbroer. Montering i eksisterende konstruksjon eller i prosjekttilpasset innfestingssystem. Hammerglass-platene freses individuelt etter at konstruksjonen er på plass. Platene kan leveres klare, opale, fargede eller trykket, og de kan utstyres med diodelamper.

Konstruksjon og montering

Hammerglass-platene er fleksible og kan formes for å tilpasses for montering i bøyde profiler. Skjermen kan helles i valgfri etter ønske om støyrefleksjon, lysrefleksjon og snøansamling. Vannavrenning kan skje mot broen eller ned under skjermen. La oss være med i dialogen allerede på idéstadiet. Våre designere produserer tegninger og forslag til funksjonelle løsninger. Vi gir gjerne tilbud på hele prosjekter: Formatskåret Hammerglass, stolper, festesystem og montering.

  • Platene produseres etter mål etter at stålskjelett osv. er ferdigmontert
  • Ferdige løsninger for innfesting og montering
  • Fri utsikt mot omgivelsene
  • 300 ganger sterkere enn glass
  • Halve glassvekten
  • Minimalt vedlikehold