Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>
Hammerglass 2021-07-01

Stengt for sommerferie

Produksjonen og Ordreavdelingen vil være stengt for ferie uke 29-31 (19. juli - 8. august). Vi ønsker dere en riktig god sommer!


2022-06-27

Gode signaler om høy sikkerhetstenkning

Svenska Maskinmässan startet med øsregn og sluttet med sol – i dobbel forstand for oss, ettersom vi oppdaget at mange av de utstilte maskinene allerede var utstyrt med Hammerglass.

Etter to år med pandemi, fikk vi en etterlengtet messeopplevelse med en gylden mulighet å snakke direkte med maskinførere og beslutningstakere, og å ta del i deres tanker om sikkerhet. Vi så også, til vår store glede, at mange utstillere hadde valgt å vise fram maskiner med Hammerglass installert i førerhuset. En fin bekreftelse på at vårt påvirkningsarbeid rundt sikkerhetstenkning i ulike situasjoner begynner å vise igjen.

Vi fikk selvfølgelig mange spørsmål om hvorfor vi stilte ut et førerhus med ødelagt frontrute, og hvordan det kunne være positivt for Hammerglass. Svaret var enkelt: Ruten har stått imot en ti tonns steinblokk under et ras i et av steinbruddene til Scandinavian Stones, og dermed reddet livet til en maskinfører. En slik rute har fortjent å stå på første rad, mener vi, og skadene den fikk viser bare hvor utrolig sterk den er.

Vår enkle sleggetest verdsettes også av besøkende, her kommer en favoritt i reprise:


2022-06-22

En elegant og sikker vindusløsning på Storm P-museet

Storm P-museet i danske Fredriksberg har vært beskyttet av Hammerglass sine sikkerhetsvinduer i cirka ti år, og vi ba museets inspektør Nikolaj Brandt om å evaluere investeringen.

– Vi har heldigvis ikke hatt noen innbruddsforsøk, men med tanke på Hammerglass sine egenskaper, kjenner vi oss trygge og trenger ikke å bekymre oss for det. Vi er veldig fornøyde med valg av vinduer.

Hvorfor valgte dere Hammerglass?
– Vi hadde en lang prosess der vi undersøkte markedet ut fra et sikkerhetsperspektiv, men også fra et estetisk ståsted. Valget falt raskt på Hammerglass.

Hvor betydningsfull er Storm P for den danske kulturarven?
– Storm P var den mest folkekjære og humoristiske tegneren i Danmark på 1900-tallet. Han hadde en internasjonal stil med utgangspunkt i en stor, kunstnerisk innsikt, og hans komiske åre ble høyt verdsatt hos det danske folk, den var lett å identifisere seg med. Han påvirket i stor grad sin samtid, og generasjoner av tegnere og scenekunstnere har fulgt i hans fotspor og benyttet seg av arven etter ham. Derfor betyr han så mye for oss.