Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

HAMMERGLASS ADD-ON

Hammerglass Add-On er et komplett integrert system med effektiv innbruddssikring, beregnet på utvendig eller innvendig montering foran eksisterende vinduer. Hammerglass Add-On kan monteres på faste eller åpnende vinduer og på glass- og dørpartier. Add-On-profilene beskytter og forsterker eksisterende trekarmer, noe som reduserer vedlikeholdskostnadene. Systemet gir til og med energisparing og bedring av U-verdier, samt en lydreduksjon på 30 dBRw. Hammerglass Add-On anbefales av forsikringsselskapene som et alternativ til innbruddsgitter og rullesjalusier.

Det usynlige gitteret

Mange tyver har lært seg hvordan de fjerner gitter eller rullesjalusier ved å feste en kjetting i hengerfestet på en bil og rive gitteret ut. I tillegg til å forstyrre innsynet i butikken, har gitteret i mange tilfeller gitt en falsk sikkerhet. Hammerglass Add-On gir bedre beskyttelse mot innbrudd og vandalisering for butikker, kjøpesentre, offentlige lokaler, industri, kontorer, bensinstasjoner, apoteker, verdisentraler osv. Profilene i Hammerglass Add-On-systemet fremstilles i kaldvalset stål. Ved eventuelle innbruddsforsøk er det ingen brekkstangsvirkning i godset, da stålprofilene bare gir etter på selve brytningspunktet, i motsetning til aluminiumsprofiler som bryter opp hvis det presses et verktøy under profilen. Hammerglass er godkjent i opptil beskyttelsesklasse P8B, som tilsvarer beskyttelsesklasse 3 for gitre og rullesjalusier.

System for sekundær glassering

HAMMERGLASS ADD-ON-S

Hammerglass Add-On-S brukes mest til utvendig beskyttelsesglassering. I visse tilfeller kan S-profilene også monteres innvendig. Hammerglass Add-On-S monteres utvendig som beskyttelse mot innbrudd og vandalisering, eller innvendig som innbrudds-/personbeskyttelse. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farger.

HAMMERGLASS ADD-ON-F

Hammerglass Add-On-F brukes som innvendig beskyttelsesglass og som mellomglass i koblede rammer. Hammerglass Add-On-F monteres innvendig som innbrudds- og personbeskyttelse. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farger.

HAMMERGLASS ADD-ON-U

Hammerglass Add-On-U brukes mest til innvendig beskyttelsesglassering. I enkelte tilfeller kan U-profilene også monteres utvendig. Hammerglass Add-On-U monteres innvendig som innbrudds- og personbeskyttelse, eller utvendig som beskyttelse mot innbrudd og vandalisme. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farger og kan også fås i kobberplate.

Montasje og garantier

Hammerglass Add-On monteres kun av sertifiserte montører for å garantere den beste kvalitet. Glassmaterialet består av 4, 6, 8, 10 eller 12 mm Hammerglass. Glasset hellimes i falsene og monteres med gjennomgående bolter i stålprofilene for best mulig feste. Montasjen har ingen innvirkning på eksisterende arkitektur. Alle Hammerglass-ruter lasermerkes med en logo og et produksjonsnummer for sporbarhet og intern kvalitetssikring og sikkerhet ved eventuelle garantispørsmål.