Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Elektronikkbeskyttelse

Avanserte elektroniske dørlås som utsettes for gjentatt vandalisme kan bli en dyr affære for eiendomsbesittere, kommuner og skoler - med kontinuerlige nye kjøp av lesere og store problem med å komme inn til bygningen som konsekvens. Hammerglass AS har utviklet en fungerende vandal beskyttelse for elektroniske dørlås på skoler og utsatte eiendommer.

Vandal-beskyttelse for lesere

Hammerglass vanntette vandal beskyttelse for lesere i passersystem hindrer vandalene å slå løs leseren fra veggen. Produktet kan tilpasses individuelt etter kundeønske og type leser. Fasede sider rundt leserbeskyttelsen gir ekstra slagfasthet, da det ikke finnes skarpe kanter å slå på. Leserbeskyttelsen monteres på fasaden, og kompletteres med en vanntett dekkskive bak lesere som monteres over eventuell koblingsboks.

  • Glassklar knusesikker leserbeskyttelse
  • Brytesikker profil med fasede kanter
  • Vanntett kapsling
  • Individuelt tilpassede løsninger

Konstruksjon og montering

Tilpasses individuelt etter type leser. Montering med enveis skrue anbefales.