Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Utrykningskjøretøy

Hammerglass beskytter mot både brosteiner og molotow-coctails – risikoer som dessverre har blitt en del av hverdagen for personell i utrykningskjøretøy. Hammerglass-rutene fremstilles i tykkelser etter behov og kan leveres både som flate og varmeformede ruter. Vi ha ECE R43-sertifiserte løsninger for alle ruter på kjøretøyet, noe som gjør at kjøretøyet ikke behøver spesiell tillatelse for bruk av polykarbonat i frontruten.

Hammerglass redder liv

Med en vekt som er betydelig lettere enn vanlig bilglass kan valget av Hammerglass i rutene bli livsavgjørende. Når det dreier seg om å redde liv gjelder det å ha nøyaktig riktig medisinsk utstyr tilgjengelig. Hammerglass holder nede vekten på kjøretøyet, noe som skaper plass for ekstra hjelpeutstyr og gir samtidig en sikker løsning mot vandalisme og knuste ruter. Hammerglass-rutene leveres vanligvis i ugjennomsiktig, sotet utførelse for montering i ambulansens bak- og sideruter. I Sverige kjører over 300 ambulanser med uknuselig Hammerglass i rutene.

  • Halve glassvekten
  • Gir plass for ekstra hjelpeutstyr
  • Sikre mot vandalisme

Forsterket beskyttelse for høyrisiko-kjøretøy

Internasjonal erfaring fra kravaller og opprør viser at politi som kjører i politikjøretøy i visse situasjoner kan komme til skade eller bli drept.. Scenariet kan være at kjøretøyet omringes av hooligans. Det kastes brannbomber, dermed forlater politiet kjøretøyet og tvinges til å møte den ventende mobben. Med Hutchinson Vehicle Light Protection Kit (VLPK) kan kjøretøyet brenne i en time, uten effekt, det kan kjøre videre med oppskjærte eller skutte dekk, rutene holder mot brosteiner og veiskilt som kan muligens brukes under slike tilfeller. Målgruppene for Vehicle Light Protection Kit er først og fremst politiet, forsvarsindustrien og ambassader - men også personer med spesielt beskyttelsesbehov, hvor det ikke er motivert med pansrede kjøretøy som veier flere tonn.

Gjennom et unikt samarbeid mellom Hammerglass AB og tyske Hutchinson kan vi utstyre kjøretøyet med:

  • Uknuselige ruter
  • Lakk som ikke brenner
  • Dekk med nødkjøringsegenskaper
  • Automatisk slokkingsutstyr på over- og undersiden av kjøretøyet

For kjøretøy med ekstra høyt trusselbilde finnes det beskytingsbeskyttende  Hammerglass tilgjengelig i beskyttelsesklassene BR4-NS (23 mm) og BR6-NS (39 mm) i henhold til standarden EN 1063.

Hammerglass AB er sertifisert etter ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og tillemper PPAP i alle prosesser. Vår konstruksjonsavdeling har spisskompetanse som vi gjerne stiller til rådighet for OEM.