Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Offerruter & Offerfilm

Hammerglass-rutene tåler kjemiske stoffer og vindusviskere. I ekstra utsatte miljøer der vanlige ruter knuses eller slipes av sand og grus, kan Hammerglass-ruten dekkes med en selvklebende film som føreren kan skifte ut ved behov. En offerrute beskytter den kraftigere Hammerglass-ruten i RABS-rammen ved pigging.

Offerrute beskytter ruten i RABS-rammen

Støvete miljøer, steinknusing og gjentatte steinsprut sliter hardt på maskinens ruter. Offerruten i 4 mm Hammerglass er beregnet på å beskytte den kraftigere 12 mm ruten i RABS-rammen, og er et rent slitasjeprodukt - akkurat som tennene i skuffen. Den patenterte offerruten leveres med fuktighetsabsorber langs ytterkanten, og monteres på RABS-rammen med krysshåndtak. Gummitetning sitter tett mot rammen og hindrer vann fra å trenge inn mellom offerruten og RABS-ruten. Varmen fra førerhytta holder offerruten isfri om vinteren. Ruten er enkel å fjerne når den ikke brukes, og den er lett å skifte ut når den skades av steinsprut.

Offerfilm forlenger rutens levetid

Hammerglass-rutene er belagt med en tynn hinne av silisiumoksid (som kan sammenlignes med en tynn glasshinne) som beskytter mot riper og slitasje. Normalt vil ikke vindusviskere slite på ruten. I miljøer med sand og grus anbefaler vi allikevel at det legges en ripebeskyttende offerfilm på Hammerglass-ruten. Offerfilmen er en ekstra beskyttelse som forlenger levetiden på Hammerglass-ruten. Filmen består av to lag med beskyttelsesfilm og har en overflate som tåler ganske tøffe tak. Den skal imidlertid ikke forveksles med Hammerglass-rutenes beskyttende overflatebelegg. Offerfilmen er en forbruksvare. Når filmen er tilstrekkelig nedslitt, byttes den ganske enkelt ut. Avhengig av slitasjegraden må offerfilmen byttes ut med ulike tidsintervaller. Det kan være en gang i uken, en gang i måneden o s v.