Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet vårt (for å analysere webtrafikk og tilpasse innhold, sosiale medier og annonseringsfunksjoner). Du godtar bruken av cookies, hvis du fortsetter å surfe på nettstedet. Mer informasjon om vår personvernpolicy finner du her>>

Hammerglass Automotive

Hammerglass AUTOMOTIVE tilbyr et omfattende program av uknuselige ruter for alle typer anleggsmaskiner, med fokus på sikrere førermiljø. Gravemaskiner, hjullastere, skogsmaskiner, traktorer, lastebiler og kraner brukes ofte i harde miljøer der det er stor risiko for knusing av glass i førerhyttene. Hvis rutene knuses mens arbeid pågår, kan føreren skades av glass eller objekter som flyr inn gjennom ruten. Våre løsninger bidrar til bedre personvern og mindre risiko for utilsiktet driftsstans med unødvendige stillstandskostnader. Hammerglass kan fås som erstatningsruter for de fleste vanlige maskiner, med tykkelse anpasset rutenes størrelse og behovet for beskyttelse.
Hammerglass er en sterk og slitasjebestandig polykarbonatplate, 300 ganger sterkere enn glass, og nesten uknuselig. Hammerglass-rutene er belagt med en tynn hinne av silisiumoksid som beskytter mot riper og slitasje. Overflatebehandlingen gir til og med beskyttelse mot UV-stråler på 99,96%, noe som forhindrer Hammerglass-rutene fra å blekes eller bli uklar over tid. Med sine totale egenskaper er Hammerglass det klare valget for erstatningsruter i alle typer anleggsmaskiner.

Hammerglass AB er sertifisert etter ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og tillemper PPAP i alle prosesser. Vår konstruksjonsavdeling har spisskompetanse som vi gjerne stiller til rådighet for OEM.